Uusi Opetellaan-pelisarja

Ilo syntyy oivaltamisesta ja yhdessä tekemisestä!

Tactic tarjoaa lapsille iloisia oppimisen kokemuksia ja tuo markkinoille uuden Opetellaan-oppimistuotesarjan. Pelit on kehitetty yhdessä suomalaisten opettajien kanssa ja ne on valmistettu mm. kierrätyspahvia hyödyntäen tehtaallamme Porissa. Lapset ovat tärkeässä roolissa tuotekehityksessämme. ”Tarjoamme lapsille juuri heidän ikätasoonsa ja kehitysvaiheeseensa sopivaa tekemistä. Näin lapset saavat myönteisiä tunnekokemuksia ja iloa, mikä innostaa oppimaan lisää. Lapsuudessa luomme pohjaa elinikäiselle oppimiselle ja lapsen käsitykselle itsestään oppijana.” sanoo uutta sarjaa luotsaava tuoteryhmäpäällikkö Lotta Jansén. Lotalla on pitkä kokemus oppimistuotteista niin tuotekehityksen parissa kuin aiemmin opettajana.

Uudesta tuoteperheestä on helppo valita lapselle sopivan tasoinen peli. Ikämerkintä kannessa helpottaa lahjan ostamista vaikkapa lapsenlapselle tai kummilapselle. Lisäksi QR-koodi pelien takakannessa avaa pelin sääntövideon. Videot löytyvät myös Tacticin YouTube-kanavalta.

Sarjan ensimmäiset pelit on otettu innolla vastaan sekä Suomessa että monessa muussa maassa. Maailman lapset -peli on jo ehditty kruunata Vuoden Lelu 2021 -voittajaksi, oppimispelien ja -lelujen kategoriassa, Puolassa. Peliä arvioidaan näin: ”Vaikka ihmiset maailmassa ovat erilaisia, he ovat kaikki tasa-arvoisia. […] Tämä peli on täydellinen johdatus uteliaisuuteen ja toisten kulttuurien kunnioittamiseen”

Suomessa pelejä on kommentoitu mm. näin:

  • Opetellaan VÄREJÄ JA MUOTOJA, ikä 3+ ”Selkeät värit ja muodot.”
  • Opetellaan NUMEROITA, ikä 4+ ”Eri tasoja. Lapset pitivät pelistä kovasti!”
  • Opetellaan KIRJAIMIA JA SANOJA, ikä 4+ ”Hyvä että etenee helposta vaikeaan. Iloiset värit!”
  • Opetellaan LUONTOA, ikä 4+ ”Tarkistuskuva takana on hyvä!”
  • Ensimmäinen TIETOPELINI, ikä 4+ ”Hauskat kysymykset.”
  • MAAILMAN LAPSET, ikä 5–10 ”Lapset haluavat pelata peliä uudelleen ja uudelleen!
Selaa kuvastoa

Löydät kaikki Opetellaan-tuotteet täältä.

Ajankohtaista

BRUDER on yritys, joka uskoo onnen levittämiseen lelujen kautta!

BRUDER on yritys, joka uskoo onnen levittämiseen lelujen kautta! Heidän maailmanlaajuisesti tunnettu tuotenimensä on saanut lapset hymyilemään useiden vuosien ajan. Mikä tekee BRUDERista erityisen? BRUDER keskittyy valmistamaan leluja, jotka eivät tarjoa vain hauskoja hetkiä leikeissä, vaan myös turvallisia sellaisia.

Read More »

Suomen suurin lelujen ja pelien valmistaja Tactic Games ostaa Plaston

Suomalaisen leluteollisuuden vankka perinne saa jatkoa, kun porilainen lautapeleistä, ulkopeleistä ja leluista tunnettu Tactic Games ilmoitti tänään ostavansa 70-vuotiaan Ahvenanmaalla sijaitsevan AB Plasto Oy:n. Yrityskauppa tulee yhdistämään kaksi perinteikästä lelualan toimijaa, joiden syvällä suomalaisessa arvomaailmassa olevat juuret lujittavat entisestään kotimaisen lelutuotannon tulevaisuutta.

Read More »