Uusi Opetellaan-pelisarja

Ilo syntyy oivaltamisesta ja yhdessä tekemisestä!

Tactic tarjoaa lapsille iloisia oppimisen kokemuksia ja tuo markkinoille uuden Opetellaan-oppimistuotesarjan. Pelit on kehitetty yhdessä suomalaisten opettajien kanssa ja ne on valmistettu mm. kierrätyspahvia hyödyntäen tehtaallamme Porissa. Lapset ovat tärkeässä roolissa tuotekehityksessämme. ”Tarjoamme lapsille juuri heidän ikätasoonsa ja kehitysvaiheeseensa sopivaa tekemistä. Näin lapset saavat myönteisiä tunnekokemuksia ja iloa, mikä innostaa oppimaan lisää. Lapsuudessa luomme pohjaa elinikäiselle oppimiselle ja lapsen käsitykselle itsestään oppijana.” sanoo uutta sarjaa luotsaava tuoteryhmäpäällikkö Lotta Jansén. Lotalla on pitkä kokemus oppimistuotteista niin tuotekehityksen parissa kuin aiemmin opettajana.

Uudesta tuoteperheestä on helppo valita lapselle sopivan tasoinen peli. Ikämerkintä kannessa helpottaa lahjan ostamista vaikkapa lapsenlapselle tai kummilapselle. Lisäksi QR-koodi pelien takakannessa avaa pelin sääntövideon. Videot löytyvät myös Tacticin YouTube-kanavalta.

Sarjan ensimmäiset pelit on otettu innolla vastaan sekä Suomessa että monessa muussa maassa. Maailman lapset -peli on jo ehditty kruunata Vuoden Lelu 2021 -voittajaksi, oppimispelien ja -lelujen kategoriassa, Puolassa. Peliä arvioidaan näin: ”Vaikka ihmiset maailmassa ovat erilaisia, he ovat kaikki tasa-arvoisia. […] Tämä peli on täydellinen johdatus uteliaisuuteen ja toisten kulttuurien kunnioittamiseen”

Suomessa pelejä on kommentoitu mm. näin:

  • Opetellaan VÄREJÄ JA MUOTOJA, ikä 3+ ”Selkeät värit ja muodot.”
  • Opetellaan NUMEROITA, ikä 4+ ”Eri tasoja. Lapset pitivät pelistä kovasti!”
  • Opetellaan KIRJAIMIA JA SANOJA, ikä 4+ ”Hyvä että etenee helposta vaikeaan. Iloiset värit!”
  • Opetellaan LUONTOA, ikä 4+ ”Tarkistuskuva takana on hyvä!”
  • Ensimmäinen TIETOPELINI, ikä 4+ ”Hauskat kysymykset.”
  • MAAILMAN LAPSET, ikä 5–10 ”Lapset haluavat pelata peliä uudelleen ja uudelleen!
Selaa kuvastoa

Löydät kaikki Opetellaan-tuotteet täältä.

Ajankohtaista

Äiti Maan pelaaminen on ympäristöteko!

Syksyn uutuus 2023! Äiti Maa -tietopeli on ympäristön hyvinvointiin keskittyvä, viihdyttävä peliuutuus.  Äiti Maa, on ajankohtainen tietopeli täynnä mielenkiintoisia kysymyksiä arvokkaan planeettaamme hyvinvoinnista ja suojelusta.  Pelin

Read More »