Uusi Opetellaan-pelisarja

Ilo syntyy oivaltamisesta ja yhdessä tekemisestä!

Tactic tarjoaa lapsille iloisia oppimisen kokemuksia ja tuo markkinoille uuden Opetellaan-oppimistuotesarjan. Pelit on kehitetty yhdessä suomalaisten opettajien kanssa ja ne on valmistettu mm. kierrätyspahvia hyödyntäen tehtaallamme Porissa. Lapset ovat tärkeässä roolissa tuotekehityksessämme. ”Tarjoamme lapsille juuri heidän ikätasoonsa ja kehitysvaiheeseensa sopivaa tekemistä. Näin lapset saavat myönteisiä tunnekokemuksia ja iloa, mikä innostaa oppimaan lisää. Lapsuudessa luomme pohjaa elinikäiselle oppimiselle ja lapsen käsitykselle itsestään oppijana.” sanoo uutta sarjaa luotsaava tuoteryhmäpäällikkö Lotta Jansén. Lotalla on pitkä kokemus oppimistuotteista niin tuotekehityksen parissa kuin aiemmin opettajana.

Uudesta tuoteperheestä on helppo valita lapselle sopivan tasoinen peli. Ikämerkintä kannessa helpottaa lahjan ostamista vaikkapa lapsenlapselle tai kummilapselle. Lisäksi QR-koodi pelien takakannessa avaa pelin sääntövideon. Videot löytyvät myös Tacticin YouTube-kanavalta.

Sarjan ensimmäiset pelit on otettu innolla vastaan sekä Suomessa että monessa muussa maassa. Maailman lapset -peli on jo ehditty kruunata Vuoden Lelu 2021 -voittajaksi, oppimispelien ja -lelujen kategoriassa, Puolassa. Peliä arvioidaan näin: ”Vaikka ihmiset maailmassa ovat erilaisia, he ovat kaikki tasa-arvoisia. […] Tämä peli on täydellinen johdatus uteliaisuuteen ja toisten kulttuurien kunnioittamiseen”

Suomessa pelejä on kommentoitu mm. näin:

  • Opetellaan VÄREJÄ JA MUOTOJA, ikä 3+ ”Selkeät värit ja muodot.”
  • Opetellaan NUMEROITA, ikä 4+ ”Eri tasoja. Lapset pitivät pelistä kovasti!”
  • Opetellaan KIRJAIMIA JA SANOJA, ikä 4+ ”Hyvä että etenee helposta vaikeaan. Iloiset värit!”
  • Opetellaan LUONTOA, ikä 4+ ”Tarkistuskuva takana on hyvä!”
  • Ensimmäinen TIETOPELINI, ikä 4+ ”Hauskat kysymykset.”
  • MAAILMAN LAPSET, ikä 5–10 ”Lapset haluavat pelata peliä uudelleen ja uudelleen!
Selaa kuvastoa

Löydät kaikki Opetellaan-tuotteet täältä.

Ajankohtaista

Tactic valloittaa maailmaa vastuullisesti

Vastuullisuus on nouseva trendi, mutta suomalainen peli- ja leluyritys Tactic on panostanut vastuullisuuteen aina yrityksen alkumetreiltä asti. Kaikki Tacticin tuotteet ovat paitsi viihdyttäviä myös kestävästi tuotettuja. Tactic aikoo jatkossakin panostaa kestävään kehitykseen, ja on valmis myös investoimaan uuteen vihreämpään teknologiaan. Kurkistetaan, kuinka maailman vastuullisimmat pelituotteet valmistetaan Tacticin Porin tehtaalla.

Read More »

PicassoTiles-lelut stressittömään jouluun

Lomakausi on synonyymi juhlallisuuksille ja ilolle. Ei ole kuitenkaan mikään salaisuus, että se voi myös olla hieman stressaavaa, kun on aika valita täydelliset lahjat läheisillesi. Juuri siinä PicassoTiles -lelut voivat auttaa. Picasso Tiles -lelut sopivat 3+ vuotiaille ja sitä vanhemmille, eivätkä ne ole vain hauskoja ja viihdyttäviä; ne myös kiehtovat nuoria mieliä ja rohkaisevat luovuuteen ja ongelmanratkaisuun.

Read More »