Vastuullisuus

Pohjoismaiden ekologisin pelitalo.

Vastuullisuus tarkoittaa konkreettisia tekoja pelitehtaalta pelipöytiin. Olemme ylpeitä korkeista pohjoismaisista laatukriteereistämme, ammattiosaamisestamme sekä vastuullisesta suhtautumisestamme ympäristökysymyksiin. 

Suomalainen design on tehty kestämään aikaa ja kulutusta – niin myös meidän pelimme ja lelumme. Hyödynnämme tuotannossa laajasti mm. eurooppalaista kierrätyspahvia sekä kierrätettävää muovia. Tavoitteenamme on jo suunnitteluvaiheessa vähentää ylimääräisten muovikääreiden käyttöä mm. tuotteiden pakkauksissa ja korttipakoissa. Oma tuotanto takaa tuotteiden raaka-aineiden jäljitettävyyden. Tarkkailemme myös hiilijalanjälkeämme säännöllisesti.

Työllistämme yli 100 työntekijää ja vastuullisena työnantajana huolehdimme sekä tuotteiden, että työnteon laadukkuudesta. Kotimaisena valmistajana ja tavarantoimittajana pystymme takaamaan nopeat ja varmat toimitukset suoraan Porin varastoltamme. 

Olemme ylpeitä yhteistyöprojekteista, joita toteutamme paikallisten yritysten kanssa. Yhdessä olemme vahvempia. 

Eettiset periaatteemme kattavat vastuullisen suhtautumisen niin ympäristöä, tuotantoa, teknistä laatua, ihmisyyttä kuin työllistämistäkin kohtaan. Myös alihankkijamme ja koko tuotantoketjumme sitoutuvat tinkimättömiin eettisiin periaatteisiimme.

Tuotteemme luonnollisesti täyttävät myös kaikki lelulainsäädännön vaatimukset.

Onhan siinä Avainlippu?

Avainlippu-tunnuksella haluamme pysäyttää sinut ostopäätöksen äärelle. Kotimainen tuote on eettinen, ekologinen ja vastuullinen valinta. Ostaessasi Suomessa valmistetun tuotteen tuet kotimaista työtä. Pelimme suunnitellaan kotimaisen tiimin voimin ja valmistetaan omalla tehtaallamme. Lisäksi kotimaisten tuotteiden läpinäkyvyys on paljon parempi kuin halpatyövoimalla valmistetuissa tuotteissa. Valinnallasi on merkitystä – pelaa siis porilaista!

>>> www.avainlippu.suomalainentyo.fi

Tactic Games Oy:lle on myönnetty FSC®-sertifikaatti 2021.

FSC® on maailman luotetuin metsäperäisen raaka-aineen alkuperän sertifikaatti, jota ylläpitää kansainvälinen Forest Stewardship Council® -organisaatio. Lokakuussa 2021 FSC-sertifikaatti myönnettiin Tactic Games Oy:n Suomessa sijaitsevalle tehtaalle Kiwa Inspectan toimesta.

Tactic Games Oy:n Suomessa sijaitsevalle puutuotetuotannollemme on myönnetty PEFC™-sertifikaatti vuonna 2022.

PEFC™-merkki tarkoittaa, että tuotteeseen on käytetty kestävästi hoidetuista metsistä peräisin olevaa puuta ja  puuraaka-aineen alkuperä on jäljitettävissä. Näin voidaan varmistua tuotteen vastuullisuudesta ja alkuperästä.

Tactic valloittaa maailmaa vastuullisesti

Vastuullisuus on nouseva trendi, mutta suomalainen peli- ja leluyritys Tactic on panostanut vastuullisuuteen aina yrityksen alkumetreiltä asti. Kaikki Tacticin tuotteet ovat paitsi viihdyttäviä myös kestävästi tuotettuja. Tactic aikoo jatkossakin panostaa kestävään kehitykseen, ja on valmis myös investoimaan uuteen vihreämpään teknologiaan. Kurkistetaan, kuinka maailman vastuullisimmat pelituotteet valmistetaan Tacticin Porin tehtaalla.

Lue lisää

Tacticia johdetaan perheyrityksen arvoilla

Tactic on porilainen perheyritys, jonka innovatiivisia ja koukuttavia lautapelejä rakastetaan ympäri maailman. Jo puolen vuosisadan ajan Tacticin Porin tehtaalla on valmistettu tuotteita, jotka tuovat ihmiset saman pöydän ääreen nauttimaan yhteisistä hetkistä. Sukelletaan nyt pelitehtaan sydämeen kuulemaan tacticlaisten ajatuksia porilaisuudesta, vastuullisuudesta ja pelien merkityksestä omassa työssään.

Lue lisää

Äiti Maan pelaaminen on ympäristöteko!

Syksyn uutuus 2023! Äiti Maa -tietopeli on ympäristön hyvinvointiin keskittyvä, viihdyttävä peliuutuus. Äiti Maa, on ajankohtainen tietopeli täynnä mielenkiintoisia kysymyksiä arvokkaan planeettaamme hyvinvoinnista ja suojelusta. Pelin

Lue lisää

FSC-sertifikaatti

FSC®-sertifikaatti myönnetty Tactic Games Oy:lle. FSC® on maailman luotetuin metsäperäisen raaka-aineen alkuperän sertifikaatti, jota ylläpitää kansainvälinen Forest Stewardship Council® -organisaatio. Lokakuussa 2021 FSC-sertifikaatti myönnettiin Tactic

Lue lisää

Tactic Games Oy:n ilmoituskanava

Tactic Games Oy:n ilmoituskanavalla voivat työntekijät ja yhteistyökumppanit turvallisesti ilmoittaa väärinkäyttöepäilyistään tai muusta toiminnasta, jonka he ovat kokeneet epäeettiseksi tai epäoikeudenmukaiseksi. Ilmoituskanavan kautta tehdyt ilmoitukset käsitellään luottamuksellisesti ja voit tehdä ilmoituksen halutessasi myös nimettömästi.

Löydät ilmoituskanavan tästä.

Ihmiset pelien takana