Vastuullisuus

Pohjoismaiden ekologisin pelitalo.

Vastuullisuus tarkoittaa konkreettisia tekoja pelitehtaalta pelipöytiin. Olemme ylpeitä korkeista pohjoismaisista laatukriteereistämme, ammattiosaamisestamme sekä vastuullisesta suhtautumisestamme ympäristökysymyksiin. 

Suomalainen design on tehty kestämään aikaa ja kulutusta – niin myös meidän pelimme ja lelumme. Hyödynnämme tuotannossa laajasti mm. eurooppalaista kierrätyspahvia sekä kierrätettävää muovia. Tavoitteenamme on jo suunnitteluvaiheessa vähentää ylimääräisten muovikääreiden käyttöä mm. tuotteiden pakkauksissa ja korttipakoissa. Oma tuotanto takaa tuotteiden raaka-aineiden jäljitettävyyden. Tarkkailemme myös hiilijalanjälkeämme säännöllisesti.

Työllistämme yli 100 työntekijää ja vastuullisena työnantajana huolehdimme sekä tuotteiden, että työnteon laadukkuudesta. Kotimaisena valmistajana ja tavarantoimittajana pystymme takaamaan nopeat ja varmat toimitukset suoraan Porin varastoltamme. 

Olemme ylpeitä yhteistyöprojekteista, joita toteutamme paikallisten yritysten kanssa. Yhdessä olemme vahvempia. 

Eettiset periaatteemme kattavat vastuullisen suhtautumisen niin ympäristöä, tuotantoa, teknistä laatua, ihmisyyttä kuin työllistämistäkin kohtaan. Myös alihankkijamme ja koko tuotantoketjumme sitoutuvat tinkimättömiin eettisiin periaatteisiimme.

Tuotteemme luonnollisesti täyttävät myös kaikki lelulainsäädännön vaatimukset.

Onhan siinä Avainlippu?

Avainlippu-tunnuksella haluamme pysäyttää sinut ostopäätöksen äärelle. Kotimainen tuote on eettinen, ekologinen ja vastuullinen valinta. Ostaessasi Suomessa valmistetun tuotteen tuet kotimaista työtä. Pelimme suunnitellaan kotimaisen tiimin voimin ja valmistetaan omalla tehtaallamme. Lisäksi kotimaisten tuotteiden läpinäkyvyys on paljon parempi kuin halpatyövoimalla valmistetuissa tuotteissa. Valinnallasi on merkitystä – pelaa siis porilaista!

>>> www.avainlippu.suomalainentyo.fi

FSC®-sertifikaatti myönnetty Tactic Games Oy:lle.

FSC® on maailman luotetuin metsäperäisen raaka-aineen alkuperän sertifikaatti, jota ylläpitää kansainvälinen Forest Stewardship Council® -organisaatio. Lokakuussa 2021 FSC-sertifikaatti myönnettiin Tactic Games Oy:n Suomessa sijaitsevalle tehtaalle Kiwa Inspectan toimesta.

Lue lisää täältä.

Ihmiset pelien takana