Kaupan käyttö- ja toimitusehdot

Käyttöehdot

Rekisteröityminen
Ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttaja rekisteröityy Tactic.net verkkokaupan asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut oleelliset tiedot. Samalla hän antaa suostumuksensa, että tactic.net rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. Tactic.net:in asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Tactic.net sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille kuin yrityskonsernin sisäisille yhteistyökumppaneille. Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

Tilauksen sitovuus
Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse, tai puhelimitse. Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on maksanut tilauksensa Tactic.net:n verkkokaupan laskun perusteella pankkitilille tai ennakkoon luottokortilla. Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa postista. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei Tactic.net:llä ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Tactic.net toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. 

Reklamaatioista vastaa:

Paytrail Oyj

Innova 2, Lutakonaukio 7,

40100 Jyväskylä


Puhelin: 020 718 1820

Toimitusehdot

Mikäli tuotetta löytyy varastossamme, on arvioitu toimitusaika Suomessa kahdesta viiteen (2-5) työpäivää. Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille Tactic.net on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti. Kaikki Tactic.net:n toimitukset tapahtuvat Suomen Postin välityksellä, elleivät asiakas ja Tactic.net muuta erikseen sovi. Huom! Postin paketeilla on yhden viikon noutoaika, joka ei ole Tactic.net:stä riippuva.

Tilauksen jälkeen asiakkaalle toimitetaan Postin seurantakoodi, jonka avulla voi seurata lähetyksen tilaa. Paketti toimitetaan asiakasta lähinnä olevaan Postin toimipisteeseen. Saapumisilmoituksesta on tasan viikko aikaa noutaa paketti, tai muuten se palautuu takaisin. Pyydämme asiakkaitamme seuraamaan lähetyksen tilaa seurantakoodin avulla, siltä varalta että Postin saapumisilmoitus ei tavoita asiakasta. Emme valitettavasti lähetä palautuneita paketteja uudelleen.

Reklamaatiot

Mikäli tuote on viallinen tai ei muuten vastaa odotuksia, on kuluttajalla oikeus perua tilaus neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Kaupan peruminen tapahtuu reklamaatiolomakkeella, ks. Reklamaatiot -sivu. 

Lisätietoa asiakaspalvelustamme: info(at)tactic.net