Tapa toimia

Valmistamme pelejä suurella sydämellä.

Yrityksemme toimintaperiaate on säilynyt samana alkupäivistä asti. Haluamme yhä edelleen tarjota perheille ja ystäville yhteisiä hetkiä, jotka tallentuvat rakkaiksi muistoiksi. Teemme jatkuvasti työtä sen eteen, että tulevaisuudessakin tuotamme vahvoja kotimaisia pelejä ja leikkituotteita.

Laadukkaat tuotteemme valmistetaan suurella sydämellä, kuin tekisimme ne omalle perheellemme. Laatuaika läheisten kanssa on tänä päivänä tärkeämpää kuin koskaan. Siksi myös vastuullisuus, eettisyys ja ympäristöystävällisyys ovat tuotantoprosessimme peruspilareita.

Suomalaisuus on meille tärkeää. Olemme ylpeitä siitä, että peliemme tuotanto on ja pysyy Porissa, ja valtaosa tuotteistamme on kotimaisia. Olemme Satakunnassa tärkeä työllistäjä ja alueen kilpailukyvyn rakentaja.

Arvot ohjaavat toimintamme:

Positiivinen
Haluamme olla peli-ilon sanansaattaja. Miljoonat perheet ja ystävät ympäri maailman kokoontuvat peliemme ääreen nauttimaan yhteistä laatuaikaa.

Sosiaalinen
Pelikokemus on paras hyvässä seurassa. Lautapelit kehittävät niin lasten kuin aikuistenkin ajattelua, muistia ja strategiataitoja – ja pitävät heidät poissa päätelaitteilta.

Viihdyttävä
Peliemme tärkein tarkoitus on viihdyttää. Tiedämme onnistuneemme, kun pelejämme pelataan kerta toisensa jälkeen, sukupolvelta toiselle.

Rehellinen
Suomalainen sisu ja rehellisyys ohjaavat toimintaamme niin suhteessa asiakkaisiin kuin kumppaneihimme. Pelaamme kovaa, mutta reilusti.

Vastuullinen
Olemme vastuullisesti toimiva perheyritys. Ekologisuus ja kestävä kehitys toteutuvat niin tuotteissamme kuin valmistusketjussamme.