Collecta – ”Eläinten maailma pienoiskoossa” leikkijöille ja keräilijöille.

Tervetuloa Collecta:n luonnollisten eläinfiguurien kiehtovaan maailmaan.

Collecta on yksi maailman suurimmista lelueläinten valmistajista. Collecta-lelut ovat korkealaatuisia niin luonnonmukaisen muotoilun kuin yksityiskohtaisen teksturoinnin ansiosta. Kaikki Collecta-figuurit ovat käsinmaalattuja.

Nämä lelut soveltuvat täydellisesti lasten leikkeihin ja keräilyyn, mutta myös koulutustarkoituksiin; kuten tietoisuuden lisäämiseksi uhanalaisista lajeista sekä ympäristönsuojelusta. Luonnon ja eläinkunnan tuntemus on eduksi niin kullekin eläinlajille kuin meille ihmisillekin.

Me Tacticilla tuomme nyt nämä upeat Collecta-eläinfiguurit kaikkien eläinten ja leikin ystävien ulottuville Suomessa.

Tutustu Collecta-leluvalikoimaamme ja löydä omat suosikkieläimesi:

Esihistoriallinen maailma

Collecta:n esihistorialliset eläinfiguurit luodaan asiantuntijoiden avulla, uusimmat tieteelliset löydöt huomioiden. Edistääkseen koulutusta leikin kautta, Collecta tuottaa suosituimpien ja tunnetuimpien dinosaurusten lisäksi leluja hieman vähemmän tunnetuista lajeista. Tuotannon jokaista vaihetta valvoo paleontologinen asiantuntija. Näin varmistetaan, että lelut ovat tieteellisesti tarkkoja ja soveltuvat yhtä hyvin malliksi opetuskäyttöön kuin luovaan leikkiinkin.

Hevostilalla

Collecta on yhteistyössä tunnetun yhdysvaltalaisen hevosalan asiantuntijan kanssa luonut mitä hienoimpia leluhevosia. Hevosveistäjä Deborah McDermott on tunnettu siitä, että hän pystyy vangitsemaan tarkasti hevosten anatomian ja rodun ominaisuudet. Hänen iloiset hevosensa ovat täynnä ilmeikkyyttä ja elämää!

Villieläimiä

Asiantuntijoiden suunnittelema Collecta:n villieläinmallisto jäljittelee tarkasti oikeita villieläimiä. Ne osallistuvat mielellään mukaan oikeaa luontoa jäljittelevään, mutta silti mielikuvitukselliseen leikkiin. Eläimet ovat niin todenmukaisia, että ne soveltuvat täydellisesti myös biologian tunneille. Villieläinlajeja on valikoitu mukaan myös maantieteellisen aluejaon perusteella. Sen vuoksi niitä voi käyttää erilaisten luonnonympäristöjen kuvaamiseen esimerkiksi pienoismalleissa tai valokuvissa.

Maatilan aika

Maatilaelämä on hauskaa! Katso mitä eläimiä voit löytää tilalta ja sen ympäristöstä. Siat, koirat, karitsat, lehmät…ne kaikki näyttävät niin todellisilta, eikö vain. Nämä figuurit kutsuvat lapsia tutustumaan maatilan elämään leikkimällä ja oppimaan samalla uutta.

Tervetuloa Collecta-lelujen luonnonmukaiseen miniatyyrimaailmaan!

Ajankohtaista

Tactic valloittaa maailmaa vastuullisesti

Vastuullisuus on nouseva trendi, mutta suomalainen peli- ja leluyritys Tactic on panostanut vastuullisuuteen aina yrityksen alkumetreiltä asti. Kaikki Tacticin tuotteet ovat paitsi viihdyttäviä myös kestävästi tuotettuja. Tactic aikoo jatkossakin panostaa kestävään kehitykseen, ja on valmis myös investoimaan uuteen vihreämpään teknologiaan. Kurkistetaan, kuinka maailman vastuullisimmat pelituotteet valmistetaan Tacticin Porin tehtaalla.

Read More »

PicassoTiles-lelut stressittömään jouluun

Lomakausi on synonyymi juhlallisuuksille ja ilolle. Ei ole kuitenkaan mikään salaisuus, että se voi myös olla hieman stressaavaa, kun on aika valita täydelliset lahjat läheisillesi. Juuri siinä PicassoTiles -lelut voivat auttaa. Picasso Tiles -lelut sopivat 3+ vuotiaille ja sitä vanhemmille, eivätkä ne ole vain hauskoja ja viihdyttäviä; ne myös kiehtovat nuoria mieliä ja rohkaisevat luovuuteen ja ongelmanratkaisuun.

Read More »