Ale! Uutta!

Jungle Mates Simo apinapehmolelu

Sininen Simo Apina -pehmolelu on rohkea ja seikkailunhaluinen kaveri joka on valmistettu 100% kierrätysmateriaaleista, joten se on ympäristöystävällinen valinta. Tämä ympäristöystävällinen apinalelu on suunniteltu kestämään kaikenlaisia seikkailuja ja leikkejä sen oman ihmisen kanssa. Sen pehmeä karva ja iloinen ilme tekevät siitä loistavan seuralaisen ulkona ja sisällä. Simo Apina on erittäin helppo pestä, joten sen puhtaana pitäminen on helppoa, vaikka se joutuisikin likaiseen seikkailuun.

8,19 

Alin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 8,19 

Play Club -jäsenenä ansaitset tästäkin tuotteesta 9 Pistettä! Rekisteröidy Play Clubiin tai kirjaudu jäsensivuille kerätäksesi pisteitä.

Sininen Simo Apina on rohkea ja seikkailunhaluinen kaveri, joka on valmistettu kierrätysmuovista, joten se on ympäristöystävällinen valinta. Tämä apina on suunniteltu kestämään kaikenlaisia seikkailuja ja leikkejä sen omistajan kanssa. Sen pehmeä karva ja iloinen ilme tekevät siitä loistavan seuralaisen ulkona ja sisällä. Simo Apina on erittäin helppo pestä, joten sen puhtaana pitäminen on helppoa, vaikka se joutuisikin likaiseen seikkailuun. Sen sininen väri antaa sille raikkaan ja iloisen ilmeen, joka erottaa sen muista pehmoleluista. Tämä apina on ihana lahja lapselle, joka rakastaa seikkailuja ja ympäristöystävällisiä leluja. Se on valmistettu kestävästä materiaalista, joten sen omistaja voi nauttia sen seurasta pitkään ja luottaa siihen, että se kestää kaikenlaisia leikkejä. Simo Apina on erinomainen kumppani, joka rohkaisee lasta olemaan rohkea ja tutkimaan maailmaa ympärillään. Nämä ihanat kaverit kuuluvat Save the Nature -sarjaan ja ovat Jungle Mates -pehmoleluja. Ne on helppo ottaa mukaan ja voit kiinnittää ne reppuun, toisiinsa tai ripustaa melkein minne tahansa. Pehmeitä leluja, jotka on valmistettu 100 % kierrätetyistä materiaaleista.

Tuotetunnus (SKU): 59571 EAN: 6416739595719 Lelut - Save the Nature ,

Verkkokauppatilausten toimituskulu on 6,90€, mutta tilatessasi yli 40€:lla, tarjoamme sinulle ilmaisen toimituksen!

Varastomme pakkaa ja lähettää tilauksesi mahdollisimman pian. Kaikki tilaukset lähetämme viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

Tilauksesi sinulle kuljettaa Posti.