Uutta!

Tactic Opetellaan tietopeli 4-6 v lautapeli

Heitä noppaa, vastaa kysymykseen ja väritä vastausta vastaava eläin. Tämä perheen pienimmille suunnattu tietopeli antaa lapselle mahdollisuuden käyttää mielikuvitustaan ja luovuuttaan. Pelin lomassa lapsi oppii uusia asioita ja kehittää jo opittuja taitojaan.

9,19 

Alin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 9,19 

Play Club -jäsenenä ansaitset tästäkin tuotteesta 10 Pistettä! Rekisteröidy Play Clubiin tai kirjaudu jäsensivuille kerätäksesi pisteitä.

Heitä noppaa, vastaa kysymykseen ja väritä eläin merkiksi oikeasta vastauksesta. Tämä ensimmäinen tietopeli antaa lapselle tilaisuuden käyttää mielikuvitustaan sekä luovuuttaan, ja pohtia asioita omasta maailmastaan käsin.

Opetellaan-tuotteet ovat hauskoja ja opettavaisia. Yhdessä suomalaisten opettajien kanssa kehitetyt Opetellaan-pelimme tuovat yhteen Suomen äärimmäisen korkeatasoisen koulutuksen ja viihdyttävät tuotteet, jotka vahvistavat lapsesi havainnointikykyä sekä fyysisiä ja tunnetaitoja. Tuotelinjaan kuuluu laaja kirjo erilaisia lautapelejä, korttipelejä ja kirjoja. Opetellaan on oppimista suomalaiseen tapaan – eli pelaamalla!

Tämä tuote on valmistettu Suomen Porissa, Tactic Gamesin omalla vastuullisella tehtaalla. Oma tuotantomme takaa materiaalien jäljitettävyyden, ja meille myönnettiin FSC-sertifikaatti vuonna 2021. Me myös tarkkailemme hiilijalanjälkeämme huolellisesti. Ostamalla kotimaista tuet samalla kotimaisen työn jatkuvuutta.

Ikä 4-6
Pelaajia 2-4
Kesto 20+
Vaikeusaste 3
Taito 3
Tuotetunnus (SKU): 59800 EAN: 6416739598000 Perhepelit - MatkapelitLasten pelit - Opettavaiset pelit

Verkkokauppatilausten toimituskulu on 6,90€, mutta tilatessasi yli 40€:lla, tarjoamme sinulle ilmaisen toimituksen!

Varastomme pakkaa ja lähettää tilauksesi mahdollisimman pian. Kaikki tilaukset lähetämme viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

Tilauksesi sinulle kuljettaa Posti.