Uutta!
Katso video

Opetellaan Liikennepeli lautapeli

30,49 

Alin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 30,49 

Play Club -jäsenenä ansaitset tästäkin tuotteesta 31 Pistettä! Rekisteröidy Play Clubiin tai kirjaudu jäsensivuille kerätäksesi pisteitä.

Kuka ehtii ensimmäisenä perille – kuitenkaan töpeksimättä liikenteessä! Kuka pokkaa taitavan tielläliikkujan pokaalin?

Kaverukset ovat matkalla koulusta kotiin. He kisaavat, kuka hoitaa matkan varrelle osuvat askareensa nopeimmin ja on ensimmäisenä kotona. Käytä askeleesi viisaasti ja vastaa oikein liikenneaiheisiin kysymyksiin. Siirreltävät liikennemerkit tekevät joka pelikerrasta erilaisen. Nappaa itsellesi taitavan tielläliikkujan pokaali ja saavu ensimmäisenä perille!

Tämä tuote on valmistettu Suomen Porissa, Tactic Gamesin omalla vastuullisella tehtaalla. Oma tuotantomme takaa materiaalien jäljitettävyyden, ja meille myönnettiin FSC-sertifikaatti vuonna 2021. Me myös tarkkailemme hiilijalanjälkeämme huolellisesti. Ostamalla kotimaista tuet samalla kotimaisen työn jatkuvuutta.

Opetellaan-tuotteet ovat hauskoja ja opettavaisia. Valikoimaan kuuluu laaja kirjo erilaisia lautapelejä, korttipelejä ja kirjoja. Yhdessä suomalaisten opettajien kanssa kehitetyt Opetellaan-pelimme tuovat yhteen Suomen äärimmäisen korkeatasoisen koulutuksen ja viihdyttävät tuotteet, jotka vahvistavat lapsesi havainnointikykyä sekä fyysisiä ja tunnetaitoja. Opetellaan on oppimista suomalaiseen tapaan – eli pelaamalla!

Ikä 6-10
Pelaajia 2-4
Kesto 15+
Vaikeusaste 3
Taito 5
Tuotetunnus (SKU): 59710 EAN: 6416739597102 Lasten pelit - Lasten lautapelitLasten pelit - Opettavaiset pelit ,

Verkkokauppatilausten toimituskulu on 6,90€, mutta tilatessasi yli 40€:lla, tarjoamme sinulle ilmaisen toimituksen!

Varastomme pakkaa ja lähettää tilauksesi mahdollisimman pian. Kaikki tilaukset lähetämme viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

Tilauksesi sinulle kuljettaa Posti.