Katso video

Tactic Popular Dice Games noppapeli

Suositut Noppapelit -pakkaus sisältää kaiken, mitä tarvitset mukavaa peli-iltaa varten! Saat käsiisi säännöt 27 noppapeliin, joista osa on vanhoja tuttuja ja osa uudempia. Tule mukaan arpakuutioiden jännittävään maailmaan: ravista, heitä ja toivo, että olet onnettaren suosikki!

12,99 

Alin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 12,99 

Play Club -jäsenenä ansaitset tästäkin tuotteesta 13 Pistettä! Rekisteröidy Play Clubiin tai kirjaudu jäsensivuille kerätäksesi pisteitä.

Suositut Noppapelit -pakkaus sisältää kaiken, mitä tarvitset mukavaa peli-iltaa varten! Saat käsiisi säännöt 27 noppapeliin, joista osa on vanhoja tuttuja ja osa uudempia. Tule mukaan arpakuutioiden jännittävään maailmaan: ravista, heitä ja toivo, että olet onnettaren suosikki! Sisältö: 6 tavallista arpakuutiota, 5 pokeriarpakuutiota, sääntövihko, 100 pelimerkkiä ja 2 pistelaskulehtiötä.

Ikä 7+
Pelaajia 2+
Kesto 10+
Vaikeusaste 3
Taito 4
Tuotetunnus (SKU): 56530 EAN: 6416739565309 Perhepelit - Kortti-ja noppapelitAikuisten pelit - Muut pelit - Noppa-ja korttipelit

Verkkokauppatilausten toimituskulu on 6,90€, mutta tilatessasi yli 40€:lla, tarjoamme sinulle ilmaisen toimituksen!

Varastomme pakkaa ja lähettää tilauksesi mahdollisimman pian. Kaikki tilaukset lähetämme viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

Tilauksesi sinulle kuljettaa Posti.