Uutta!

Tactic Jungle Mates Lila apinapehmolelu

Lila Apina -pehmolelu on pehmeä ja suloinen pehmo joka on valmistettu 100% kierrätysmateriaaleista, joten se on myös ympäristöystävällinen valinta. Tämä ympäristöystävällinen apinalelu on suunniteltu antamaan lohtua ja rauhallisuutta, kun sitä pidetään lähellä. Sen pehmeä karva ja lempeä ilme tekevät siitä loistavan unikaverin tai leikkikaverin.

10,19 

Alin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 10,19 

Play Club -jäsenenä ansaitset tästäkin tuotteesta 11 Pistettä! Rekisteröidy Play Clubiin tai kirjaudu jäsensivuille kerätäksesi pisteitä.

Lila Apina on pehmeä ja suloinen pehmo joka on valmistettu kierrätysmuovista, joten se on myös ympäristöystävällinen valinta. Tämä apina on suunniteltu antamaan lohtua ja rauhallisuutta, kun sitä pidetään lähellä. Sen pehmeä karva ja lempeä ilme tekevät siitä loistavan unikaverin tai leikkikaverin. Sen kauniin lilan värin ansiosta se erottuu muista pehmoleluista ja tuo iloa ja väriä huoneeseen. Lila Apina on myös helppo pestä, joten sen puhtaana pitäminen on vaivatonta. Se on ihana lahja niille, jotka rakastavat pehmeitä ja ympäristöystävällisiä leluja. Nämä ihanat kaverit kuuluvat Save the Nature -sarjaan ja ovat Jungle Mates -pehmoleluja. Ne on helppo ottaa mukaan ja voit kiinnittää ne reppuun, toisiinsa tai ripustaa melkein minne tahansa. Pehmeitä leluja, jotka on valmistettu 100 % kierrätetyistä materiaaleista.

Tuotetunnus (SKU): 59572 EAN: 6416739595726 Lelut - Save the Nature ,

Verkkokauppatilausten toimituskulu on 6,90€, mutta tilatessasi yli 40€:lla, tarjoamme sinulle ilmaisen toimituksen!

Varastomme pakkaa ja lähettää tilauksesi mahdollisimman pian. Kaikki tilaukset lähetämme viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

Tilauksesi sinulle kuljettaa Posti.