Ale! Uutta!

Jungle Mates Leo makipehmolelu

Harmaa Leo Lemur Apina -pehmolelu on valmistettu 100% kierrätetyistä materiaaleista, joten se on ympäristöystävällinen valinta. Tämä ympäristöystävällinen Apinalelu on suunniteltu kestämään kaikenlaisia seikkailuja ja leikkejä sen oman ihmisen kanssa. Pehmeä karva ja iloinen ilme tekevät siitä loistavan seuralaisen ulkona ja sisällä. Leo Apina on erittäin helppo pestä, joten sen puhtaana pitäminen on helppoa, vaikka se joutuisikin likaiseen seikkailuun.

8,19 

Alin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 8,19 

Play Club -jäsenenä ansaitset tästäkin tuotteesta 9 Pistettä! Rekisteröidy Play Clubiin tai kirjaudu jäsensivuille kerätäksesi pisteitä.

Leo on aktiivinen ja energinen kissamaki, joka tykkää roikkua käsillään eri paikoissa. Tämä pehmolelu on valmistettu kierrätysmuovista, joten se on ympäristöystävällinen valinta. Leo on suunniteltu kestämään kaikenlaisia seikkailuja omistajansa kanssa. Sen pehmeä ja pörröinen turkki sekä hauska ilme tekevät siitä loistavan kumppanin peleihin ja seikkailuihin. Pehmolelu on erittäin helppo pestä, joten sen puhtaana pitäminen on vaivatonta, vaikka seikkailut olisivatkin välillä sotkuisia. Tämä kissamakipehmolelu on upea lahja lapselle, joka rakastaa seikkailuja ja ympäristöystävällisiä leluja. Se on valmistettu kestävästä materiaalista, joten sen omistaja voi nauttia sen seurasta pitkään ja luottaa siihen, että se kestää kaikenlaisia pelejä ja seikkailuja. Leo Lemur on erinomainen kumppani, joka rohkaisee lasta liikkumaan ja olemaan aktiivinen, tarjoten samalla turvaa ja mukavuutta. Nämä ihanat kaverit kuuluvat Save the Nature -sarjaan ja ovat Jungle Mates -pehmoleluja. Ne on helppo ottaa mukaan ja voit kiinnittää ne reppuusi, toisiinsa tai ripustaa melkein minne tahansa. Pehmeitä leluja, jotka on valmistettu 100 % kierrätetyistä materiaaleista.

Tuotetunnus (SKU): 59576 EAN: 6416739595764 Lelut - Save the Nature ,

Verkkokauppatilausten toimituskulu on 6,90€, mutta tilatessasi yli 40€:lla, tarjoamme sinulle ilmaisen toimituksen!

Varastomme pakkaa ja lähettää tilauksesi mahdollisimman pian. Kaikki tilaukset lähetämme viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

Tilauksesi sinulle kuljettaa Posti.