Ale! Uutta!

Jungle Mates Hugo apinapehmolelu

Ruskea Hugo Apina -pehmolelu on valmistettu 100% kierrätetyistä materiaaleista, joten se on ympäristöystävällinen valinta. Tämä ympäristöystävällinen Apinalelu on suunniteltu kestämään kaikenlaisia seikkailuja ja leikkejä sen oman ihmisen kanssa. Pehmeä karva ja iloinen ilme tekevät siitä loistavan seuralaisen ulkona ja sisällä. Hugo Apina on erittäin helppo pestä, joten sen puhtaana pitäminen on helppoa, vaikka se joutuisikin likaiseen seikkailuun.

8,19 

Alin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 8,19 

Play Club -jäsenenä ansaitset tästäkin tuotteesta 9 Pistettä! Rekisteröidy Play Clubiin tai kirjaudu jäsensivuille kerätäksesi pisteitä.

Ruskea Hugo Apina on rohkea ja seikkailunhaluinen kaveri, joka on valmistettu kierrätysmuovista, joten se on ympäristöystävällinen valinta. Tämä apina on suunniteltu kestämään kaikenlaisia seikkailuja ja leikkejä sen omistajan kanssa. Sen pehmeä karva ja iloinen ilme tekevät siitä loistavan seuralaisen ulkona ja sisällä. Hugo Apina on erittäin helppo pestä, joten sen puhtaana pitäminen on helppoa, vaikka se joutuisikin likaiseen seikkailuun. Sen ruskea väri antaa sille luonnollisen ilmeen ja erottaa sen muista pehmoleluista. Tämä apina on ihana lahja lapselle, joka rakastaa seikkailuja ja ympäristöystävällisiä leluja. Se on valmistettu kestävästä materiaalista, joten sen omistaja voi nauttia sen seurasta pitkään ja luottaa siihen, että se kestää kaikenlaisia leikkejä. Nämä ihanat kaverit kuuluvat Save the Nature -sarjaan ja ovat Jungle Mates -pehmoleluja. Ne on helppo ottaa mukaan ja voit kiinnittää ne reppuun, toisiinsa tai ripustaa melkein minne tahansa. Pehmeitä leluja, jotka on valmistettu 100 % kierrätetyistä materiaaleista.

Tuotetunnus (SKU): 59574 EAN: 6416739595740 Lelut - Save the Nature ,

Verkkokauppatilausten toimituskulu on 6,90€, mutta tilatessasi yli 40€:lla, tarjoamme sinulle ilmaisen toimituksen!

Varastomme pakkaa ja lähettää tilauksesi mahdollisimman pian. Kaikki tilaukset lähetämme viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

Tilauksesi sinulle kuljettaa Posti.