Ale!

Ivana Helsinki Kimble lautapeli

Original price was: 19,99 €.Current price is: 9,99 €.

Alin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 9,99 

Play Club -jäsenenä ansaitset tästäkin tuotteesta 10 Pistettä! Rekisteröidy Play Clubiin tai kirjaudu jäsensivuille kerätäksesi pisteitä.

Kimble ylpeänä esittelee Ivana Helsingin Herbario-kuosilla koristetun Kimble-erikoispainoksen! Herbario on yksi Ivana Helsingin tuoreimmista, klassikko statuksen saavuttaneista kuoseista. Herbario-kuosin juuret ovat suomalaisissa kasveissa, joita Paola ja hänen äitinsä nuorena keräsivät omiin kasvioihinsa. Ivana Helsinki on vuonna 1998 perustettu itsenäinen taide-, muoti- ja designbrandi, jonka tyyli on yhdistelmä slaavilaista melankoliaa, skandinaavista raikkautta sekä ripaus nostalgiaa. Ivana Helsingin kädenjälki on ainutlaatuinen sekä tunnistettava, ja merkki tunnetaan parhaiten kuoseistaan. Kaikkien kuosien suunnittelija on Paola Ivana Suhonen. Ivana Helsinki on ainoa pohjoismainen brändi, joka on hyväksytty esittelemään mallistonsa sekä Pariisin että New Yorkin virallisilla muotiviikoilla. Ivana Helsinki luo ajattomia taideteoksia, arjen toimivaa luksusta.

Ikä 5+
Tuotetunnus (SKU): 56108 EAN: 6416739561080 Perhepelit - LautapelitOutlet

Verkkokauppatilausten toimituskulu on 6,90€, mutta tilatessasi yli 40€:lla, tarjoamme sinulle ilmaisen toimituksen!

Varastomme pakkaa ja lähettää tilauksesi mahdollisimman pian. Kaikki tilaukset lähetämme viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

Tilauksesi sinulle kuljettaa Posti.