PicassoTiles-lelut stressittömään jouluun

Tactic on tunnettu erityisesti lautapeleistään, mutta tuotevalikoimastamme löytyy myös palapelejä, lasten kirjoja sekä kattava valikoima lasten leluja. Kehitämme sekä omia lelutuotteistoja, kuten Lumo Stars -pehmolelujen sarja ja Eero Aarnion suunnittelema Mini Home -tuoteperhe että maahantuomme tunnettuja lelumerkkejä, kuten Bruder, Stanley Jr ja Teamsterz. Nyt olemme ottaneet valikoimiimme upean PicassoTiles -rakennussarjan.

Lomakausi on synonyymi juhlallisuuksille ja ilolle.

Ei ole kuitenkaan mikään salaisuus, että se voi myös olla hieman stressaavaa, kun on aika valita täydelliset lahjat läheisillesi. Juuri siinä PicassoTiles -lelut voivat auttaa. Picasso Tiles -lelut sopivat 3+ vuotiaille ja sitä vanhemmille, eivätkä ne ole vain hauskoja ja viihdyttäviä; ne myös kiehtovat nuoria mieliä ja rohkaisevat luovuuteen ja ongelmanratkaisuun.

Kurkistetaanpa syvemmälle siihen, kuinka tämä magneettinen rakennus-lelusarja tarjoaa iloa kiedottuna oppimisen lahjaan:

1. Rohkaisee luovaa ongelmanratkaisua: Tämä lelusarja on suunniteltu ruokkimaan luovuutta ja kriittistä ajattelua. Antamalla lapsille vapauden kuvitella ja rakentaa omia rakennelmiaan, he oppivat ratkaisemaan ongelmia ja tekemään päätöksiä itsenäisesti. Nämä taidot ovat korvaamattomia lapsen kehityksen ja tulevan menestyksen kannalta.

2. Kehittää tilatietoisuutta: Magneettilaatoilla leikkiminen terävöittää lapsen 3D-hahmotuskykyä ja geometrian ymmärrystä. Kun he suunnittelevat yksinkertaisia ​​tai monimutkaisia ​​muotoja magneettirakennuslaatoillamme, imevät he samalla huomaamattaan myös matemaattisia käsitteitä ja luovat perustan STEAM-aineille.

3. Tutustuttaa tasapainon ja symmetrian periaatteisiin: Magneettilaatat toimivat alustana, jossa lapset voivat kokeilla tasapainoa ja symmetriaa luomuksissaan. Nämä perusperiaatteet ulottuvat suunnittelun ulkopuolelle ja koskettavat elämän monia eri osa-alueita. Niiden oppiminen leikin kautta on sekä opettavainen matka että ihastuttava kokemus.

4. Kehittää hienomotorisia taitoja: Magneettilaattojen tarkka käsittely parantaa hienomotoriikkaa eli käden pienten lihasten hallintaa ja käden liikkeiden sujuvuutta. Kehittynyt hienomotoriikka ei ole vain leikkimistä varten; se on elintärkeä monissa jokapäiväisissä tehtävissä ja edistää merkittävästi lapsen kognitiivista kehitystä.

Ole tänä lomakautena askeleen edellä lomaruuhkaa aloittamalla lahjojen ostaminen ajoissa ja säästä itsesi viime hetken kiireiden aiheuttamalta stressiltä. Etsitpä sitten lahjoja leikki-ikäisille, aloitteleville insinööreille tai niille, joilla on taiteellista silmää, tämä lelusarja ovat loistava valinta.

Kun hankit pukinpussiin PicassoTiles-leluja, et vain valitse lahjoja; avaat oven sekä viihteen, että oppimisen maailmaan samalla kun voit seurata nuorten mielten kukoistamista, kun he luovat, oppivat ja kasvavat. Varmista, että tämä lomakausi on stressitön ostamalla lahjat ajoissa ja voitte kokea joulun taian yhdessä PicassoTiles-lelusarjojen avulla!

Mukavaa joulun odotusta!

Magneettista luovuutta leikkeihin!

Näillä värikkäillä ja erimuotoisilla magneettilaatoilla voit antaa luovuutesi lentää. Voit joko rakentaa pakkauksen mukana tulevilla ohjeilla tai käyttää laattoja rakentaaksesi ihan mitä itse haluat! Picasso Tiles -magneettipakkaukset ovat yhteensopivia keskenään eli mitä enemmän rakennuslaattoja hankit, sen suurempia rakennelmia saat aikaiseksi.

Ikäsuositus 3+

Ajankohtaista

Tactic valloittaa maailmaa vastuullisesti

Vastuullisuus on nouseva trendi, mutta suomalainen peli- ja leluyritys Tactic on panostanut vastuullisuuteen aina yrityksen alkumetreiltä asti. Kaikki Tacticin tuotteet ovat paitsi viihdyttäviä myös kestävästi tuotettuja. Tactic aikoo jatkossakin panostaa kestävään kehitykseen, ja on valmis myös investoimaan uuteen vihreämpään teknologiaan. Kurkistetaan, kuinka maailman vastuullisimmat pelituotteet valmistetaan Tacticin Porin tehtaalla.

Read More »

PicassoTiles-lelut stressittömään jouluun

Lomakausi on synonyymi juhlallisuuksille ja ilolle. Ei ole kuitenkaan mikään salaisuus, että se voi myös olla hieman stressaavaa, kun on aika valita täydelliset lahjat läheisillesi. Juuri siinä PicassoTiles -lelut voivat auttaa. Picasso Tiles -lelut sopivat 3+ vuotiaille ja sitä vanhemmille, eivätkä ne ole vain hauskoja ja viihdyttäviä; ne myös kiehtovat nuoria mieliä ja rohkaisevat luovuuteen ja ongelmanratkaisuun.

Read More »