BRUDER on yritys, joka uskoo onnen levittämiseen lelujen kautta!

Heidän maailmanlaajuisesti tunnettu tuotenimensä on saanut lapset hymyilemään useiden vuosien ajan.

Mikä tekee BRUDERista erityisen? BRUDER keskittyy valmistamaan leluja, jotka eivät tarjoa vain hauskoja hetkiä leikeissä, vaan myös turvallisia sellaisia.

Heillä on omistautunut tiimi varmistamassa, että jokainen lelu sopii täydellisesti lapsille. Materiaalit valitaan äärimmäisen huolellisesti, vain parasta laatua kelpuutetaan.

BRUDER-leluja valmistetaan Saksassa ja Tšekin tasavallassa, mikä tarkoittaa, että ne tehdään suurella huolella ja tarkkuudella. Jokainen tuotantovaihe valvotaan tarkasti, jotta lopputulos on virheetön.

Ja tiedätkö, mikä on hienoa? Ennen kuin mikään lelu pääsee tehtaalta ulos, se testataan tarkasti varmistaen, että se on täysin turvallinen leikkiä.

Tämä antaa vanhemmille mielenrauhan ostaessaan BRUDER-leluja perheen pienimmille.

BRUDER ei rajoitu vain huippulaatuisten lelujen valmistukseen – he myös välittävät ympäristöstä.

He käyttävät kierrätysmateriaaleja aina kun mahdollista ja etsivät jatkuvasti uusia tapoja vähentää ympäristövaikutuksiaan.

Lisäksi BRUDER panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin tarjoamalla joustavia työvaihtoehtoja ja tukemalla kestäviä työmatkoja. He haluavat varmistaa, että jokainen työntekijä on onnellinen ja terve.

Joten kun hankit BRUDER-lelun, et saa vain leikkikaveria lapsellesi, vaan tuet myös yritystä, joka pyrkii tekemään maailmasta paremman paikan, yksi lelu kerrallaan.

John Deere 7R 350
Land Rover Defender Station Wagon
Scania Super 560R Liebherr
Volvo dumpperi A60H
MB Sprinter ambulanssi

Ajankohtaista

BRUDER on yritys, joka uskoo onnen levittämiseen lelujen kautta!

BRUDER on yritys, joka uskoo onnen levittämiseen lelujen kautta! Heidän maailmanlaajuisesti tunnettu tuotenimensä on saanut lapset hymyilemään useiden vuosien ajan. Mikä tekee BRUDERista erityisen? BRUDER keskittyy valmistamaan leluja, jotka eivät tarjoa vain hauskoja hetkiä leikeissä, vaan myös turvallisia sellaisia.

Read More »

Suomen suurin lelujen ja pelien valmistaja Tactic Games ostaa Plaston

Suomalaisen leluteollisuuden vankka perinne saa jatkoa, kun porilainen lautapeleistä, ulkopeleistä ja leluista tunnettu Tactic Games ilmoitti tänään ostavansa 70-vuotiaan Ahvenanmaalla sijaitsevan AB Plasto Oy:n. Yrityskauppa tulee yhdistämään kaksi perinteikästä lelualan toimijaa, joiden syvällä suomalaisessa arvomaailmassa olevat juuret lujittavat entisestään kotimaisen lelutuotannon tulevaisuutta.

Read More »