Vuoden Peli ja Lelu -finalistit 23

Tactic-tuotteet pärjäsivät hienosti Vuoden Peli- ja Vuoden Lelu -kilpailussa.

Suomen Leluyhdistys on lelualan etujärjestö, joka rummuttaa luovan ja turvallisen leikin puolesta. Yhdistys järjestää vuosittain suositut Vuoden Lelu- ja Vuoden Peli -kilpailut, jotka nostavat esille alan huipputuotteita.

Tänä vuonna meidän Opetellaan Sanaralli -lautapeli sekä puinen Stanley Jr työkalupakki ylsivät finalistisijoille.

Opetellaan Sanaralli – Vuoden Peli 2023 -kilpailun finalisti Lasten pelit -sarjassa. 

Tutkikaa kuvia ja etsikää kilpaa eri alkukirjaimilla alkavia sanoja. Jokaisesta sanasta saat pelimerkin bingolaudallesi. Ensimmäinen viiden rivi voittaa! Bingopelissä on kaksi tasoa – nuorimmat pelaavat kuvalaudoilla. Erikoiskortit taas tuovat peliin jännitystä! Mukana myös hauska luokittelupeli, joka kehittää sanavarastoa ja ajattelutaitoja. 

  • 3 pelitapaa 
  • tukee lukemaan oppimista 
  • sopii koko perheelle 
  • ikäsuositus: 4-10 v. 

Pelaajilta saatuja palautteita: 

  • ”Oli tosi kivaa – pelataan uusiksi!” (poika 4 v ja tyttö 6 v) 
  • ”Peli lähti nopeasti käyntiin ja oli tosi hauskaa!” 
  • ”Paitsi että peli oli koko perheen mieleen, niin saimme juteltua kuvista ja lajittelusta ja käytiin kivoja, oivaltavia keskusteluja.” 
  • ”Opetellaan-pelien yksi vahvuus on, että kannustetaan aikuisia vuorovaikutukseen lasten kanssa ja herätellään keskustelua pelin aihepiirin ympäriltä, vielä konkreettisin neuvoin.” 
  • ”Lapset hoksasivat pelin nopeasti ja kokivat sen mieluisaksi.” 
  • ”Lajittelupeli oli tosi oivallinen, simppeli ja hauska!” 

Opetellaan Sanaralli -tuotesivulle tästä. 

Kotimaiset Opetellaan-pelit tarjoavat lapsille heidän ikätasoonsa ja kehitysvaiheeseensa sopivaa tekemistä. Ilo syntyy oivaltamisesta ja yhdessä tekemisestä! Pelit suunnitellaan yhteistyössä suomalaisten opettajien kanssa ja ne valmistetaan vastuullisesti mm. kierrätyspahvia hyödyntäen tehtaallamme Suomessa. 

Tutustu kotimaiseen Opetellaan-tuoteperheeseen tästä. 

Stanley Jr Puinen työkalupakki & työkalut – Vuoden Lelu 2023 -finalisti roolileikkilelut -sarjassa!

Jokaisen pienen rakentajan unelma!
Työkalupakin mukana tulee ruuvit, joiden avulla voit aloittaa leikin kasaamalla työkalupakkisi ihan itse! Sen jälkeen työkalut kulkevat kätevästi nikkarointihommissa mukana pakin kyydissä! Mukana tulee 5 erilaista työkalua.

Puiset osat 100% FSC sertifioitua puuta.

Ikäsuositus 3+.

Stanley Jr Työkalupakki -tuotesivulle tästä.

Lisätietoa Suomen Leluyhdistyksen sivuilta: www.suomenleluyhdistys.fi

Ajankohtaista

Tactic valloittaa maailmaa vastuullisesti

Vastuullisuus on nouseva trendi, mutta suomalainen peli- ja leluyritys Tactic on panostanut vastuullisuuteen aina yrityksen alkumetreiltä asti. Kaikki Tacticin tuotteet ovat paitsi viihdyttäviä myös kestävästi tuotettuja. Tactic aikoo jatkossakin panostaa kestävään kehitykseen, ja on valmis myös investoimaan uuteen vihreämpään teknologiaan. Kurkistetaan, kuinka maailman vastuullisimmat pelituotteet valmistetaan Tacticin Porin tehtaalla.

Read More »

PicassoTiles-lelut stressittömään jouluun

Lomakausi on synonyymi juhlallisuuksille ja ilolle. Ei ole kuitenkaan mikään salaisuus, että se voi myös olla hieman stressaavaa, kun on aika valita täydelliset lahjat läheisillesi. Juuri siinä PicassoTiles -lelut voivat auttaa. Picasso Tiles -lelut sopivat 3+ vuotiaille ja sitä vanhemmille, eivätkä ne ole vain hauskoja ja viihdyttäviä; ne myös kiehtovat nuoria mieliä ja rohkaisevat luovuuteen ja ongelmanratkaisuun.

Read More »