Uutta!
Katso video

Mölkky® Minipeli

9,99 

Alin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 9,99 

Play Club -jäsenenä ansaitset tästäkin tuotteesta 10 Pistettä! Rekisteröidy Play Clubiin tai kirjaudu jäsensivuille kerätäksesi pisteitä.

Suosittu ja jännittävä Mölkky®-peli kompaktissa koossa! Käytä kaikkia taitojasi ja onneasi kaataaksesi keilat ja päästäksesi maaliin ensimmäisenä. Tätä Mölkky®-peliä voi pelata säässä kuin säässä, sillä se on niin pieni se mahtuu loistavasti vaikka pöydälle! Asettele keilat oikeaan järjestykseen ja heitä Mölkky®-tikkua. Voittaaksesi tarvitset tasan 50 pistettä, yksikin menee yli niin pisteesi tippuvat 25 pisteellä. Ole siis tarkkana!

Mölkky® on jännittävä ja hauska PEFC-standardin mukaisesta puusta valmistettu ulkopeli, jossa kaadetaan keiloja heittämällä tikkua. Tämä viihdyttävä peli mittaa sekä heittotarkkuutta, taitoa että tuuria. Se on suosittu ja rakastettu tuote ympäri maailmaa. Sitä pelataan sekä hauskana ajanviettopelinä että kilpalajina. Saatavilla on erilaisia versioita.

Ikä 5+
Pelaajia 2+
Kesto 10+
Vaikeusaste 3
Taito 5
Tuotetunnus (SKU): 59804 EAN: 6416739598048 Perhepelit ,

Verkkokauppatilausten toimituskulu on 6,90€, mutta tilatessasi yli 40€:lla, tarjoamme sinulle ilmaisen toimituksen!

Varastomme pakkaa ja lähettää tilauksesi mahdollisimman pian. Kaikki tilaukset lähetämme viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

Tilauksesi sinulle kuljettaa Posti.