Katso video

Tactic Active Play Jalkapallokroketti ulkopeli

Klassinen kroketti on saanut menevän päivityksen – tämä on nimittäin jalkapallokrokettia! Yritä kuljettaa pallosi porttien läpi maaliin ensimmäisenä ja varo muiden pelaajien syöttöjä. Sisältö: 5 porttia, 2 puista tappia, 4 palloa, 1 käsipumppu.

42,29 

Alin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 42,29 

Play Club -jäsenenä ansaitset tästäkin tuotteesta 43 Pistettä! Rekisteröidy Play Clubiin tai kirjaudu jäsensivuille kerätäksesi pisteitä.

Active Play -pelit ja leikit ovat loistava tapa saada kaikenikäiset innostumaan liikkumisesta ja nauttimaan yhdessäolosta. Liikkuminen ja yhdessä pelaaminen on hyväksi terveydelle ja hyvinvoinnille. Se parantaa jaksamista sekä keskittymis- ja oppimiskykyä. Klassinen kroketti on saanut menevän päivityksen – tämä on nimittäin jalkapallokrokettia! Yritä kuljettaa pallosi porttien läpi maaliin ensimmäisenä ja varo muiden pelaajien syöttöjä. Sisältö: 5 porttia, 2 puista tappia, 4 palloa, 1 käsipumppu.

Ikä 6+
Pelaajia 2-4
Kesto 20+
Vaikeusaste 3
Taito 2
Tuotetunnus (SKU): 58119 EAN: 6416739581194 Lasten pelit - Active PlayUlkopelit - Active Play ,

Verkkokauppatilausten toimituskulu on 6,90€, mutta tilatessasi yli 40€:lla, tarjoamme sinulle ilmaisen toimituksen!

Varastomme pakkaa ja lähettää tilauksesi mahdollisimman pian. Kaikki tilaukset lähetämme viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

Tilauksesi sinulle kuljettaa Posti.