Gamestorm Crime Scene Vienna 1824 lautapeli

22,49 

Alin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 22,49 

Play Club -jäsenenä ansaitset tästäkin tuotteesta 23 Pistettä! Rekisteröidy Play Clubiin tai kirjaudu jäsensivuille kerätäksesi pisteitä.

WIEN, ITÄVALTA, 7.5.1824. Beethovenin yhdeksännen sinfonian ensiesitys muuttuu kuoleman näyttämöksi ja kaksoismurha tekee koko yleisöstä epäiltyjä. Olet kokenut poliisipäällikkö, joka on nähnyt parempiakin päiviä. Onnistutko ratkaisemaan urasi petollisimman tapauksen?

Tämä tuote on valmistettu Suomen Porissa, Tactic Gamesin omalla vastuullisella tehtaalla. Oma tuotantomme takaa materiaalien jäljitettävyyden, ja meille myönnettiin FSC-sertifikaatti vuonna 2021. Me myös tarkkailemme hiilijalanjälkeämme huolellisesti. Ostamalla kotimaista tuet samalla kotimaisen työn jatkuvuutta.

Gamestorm Studio on innovatiivinen lautapelistudio, joka tuo markkinoille uusia mielenkiintoisia ja jännittäviä kokemuksia lautapelien uskomattomassa maailmassa. Pelejä kehittäessä huomiota kiinnitetään erityisesti hauskaan, mutta haastetta pelkäämättömään pelikokemukseen. Kiehtovat ja mukaansatempaavat tarinat ovat Gamestorm Studion erikoisalaa. Pelien parissa ratkot rikoksia, pelastat joukkueesi räjähtävältä avaruusalukselta, valloitat Skotlannin karut ylämaat tai kilpailet koiravaljakon kanssa jäätävällä pohjoisnavalla. Valitse seikkailusi ja anna tarinan viedä!

Ikä 18+
Pelaajia 1+
Kesto 120+
Vaikeusaste 5
Taito 2
Tuotetunnus (SKU): 59719 EAN: 6416739597195 Aikuisten pelit - K-18

Verkkokauppatilausten toimituskulu on 6,90€, mutta tilatessasi yli 40€:lla, tarjoamme sinulle ilmaisen toimituksen!

Varastomme pakkaa ja lähettää tilauksesi mahdollisimman pian. Kaikki tilaukset lähetämme viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

Tilauksesi sinulle kuljettaa Posti.