Uutta!

Tactic Kielletyt herkut lautapeli

Löydätkö osuvimmat kysymys-vastausparit?

Kielletyt herkut on leikkisän eroottinen korttipeli aikuisille. Se sopii täydellisesti kahden tai useamman pelaajan illanviettoon. Tämä peli takaa hilpeän tunnelman!

18,49 

Alin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 18,49 

Play Club -jäsenenä ansaitset tästäkin tuotteesta 19 Pistettä! Rekisteröidy Play Clubiin tai kirjaudu jäsensivuille kerätäksesi pisteitä.

Jokaiselle pelaajalle jaetaan viisi vastauskorttia ja kysyjän vuorossa oleva pelaaja saa lisäksi viisi kysymyskorttia. Hän kysyy korteista yhden kysymyksen ja muut pelaajat valitsevat vastauskorteistaan osuvimman vastauksen kysymykseen. Kysyjä valitsee vastauksista parhaimman ja tämän kortin vastannut saa pisteen! Millaisia kysymys-vastauspareja näistä eroottissävytteisistä korteista muodostuukaan?

Tämä tuote on valmistettu Suomen Porissa, Tactic Gamesin omalla vastuullisella tehtaalla. Oma tuotantomme takaa materiaalien jäljitettävyyden, ja meille myönnettiin FSC-sertifikaatti vuonna 2021. Me myös tarkkailemme hiilijalanjälkeämme huolellisesti. Ostamalla kotimaista tuet samalla kotimaisen työn jatkuvuutta.

Ikä 18+
Pelaajia 2-6
Kesto 15+
Vaikeusaste 1
Taito 6
Tuotetunnus (SKU): 59751 EAN: Ei saatavilla/-tietoa Aikuisten pelit - Partypelit

Verkkokauppatilausten toimituskulu on 6,90€, mutta tilatessasi yli 40€:lla, tarjoamme sinulle ilmaisen toimituksen!

Varastomme pakkaa ja lähettää tilauksesi mahdollisimman pian. Kaikki tilaukset lähetämme viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

Tilauksesi sinulle kuljettaa Posti.