Uutta!

Gamestorm Crime Scene Luxor 1932 lautapeli

Astu rikospaikalle… Kun nuori englantilaismies menehtyy Kairossa, kehkeytyy näennäisesti tavanomaisesta rikostutkinnasta jotain paljon salaperäisempää. Selvitä pulmat ja etene kohti loppuratkaisua. Suomalaisen dekkarikirjailija Arttu Tuomisen kirjoittama tarina.

22,49 

Alin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 22,49 

Play Club -jäsenenä ansaitset tästäkin tuotteesta 23 Pistettä! Rekisteröidy Play Clubiin tai kirjaudu jäsensivuille kerätäksesi pisteitä.

Arvoituksellinen henkirikos pyramidien maassa. Vastustamaton voima vetää sinua puoleensa. Pystytkö sinä ratkaisemaan tapauksen ja kukistamaan kirouksen? Kairo, Egypti, 13.8.1932 Tehtäväsi on löytää nuori arkeologi, mutta perillä sinua odottaakin hänen ruumiinsa. Etsit johtolankoja ja seuraat hänen jälkiään Niiliä pitkin. Mutta miksi Anubis on jatkuvasti mielessäsi? Crime Scenessä sinä yhdistät todisteet ja ratkaiset tehtävät. Kiehtova tarina ja kuvitus vievät sinut suoraan rikospaikalle. Etsi johtolangat ja ratkaise rikos.

Ikä 18+
Pelaajia 1+
Kesto 120+
Vaikeusaste 6
Taito 1
Tuotetunnus (SKU): 59341 EAN: 6416739593418 Aikuisten pelit - K-18

Verkkokauppatilausten toimituskulu on 6,90€, mutta tilatessasi yli 40€:lla, tarjoamme sinulle ilmaisen toimituksen!

Varastomme pakkaa ja lähettää tilauksesi mahdollisimman pian. Kaikki tilaukset lähetämme viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

Tilauksesi sinulle kuljettaa Posti.