Uutta!

Stanley JR Kippiauto DIY-rakennussarja ja työkalut pakissa

Nikkaroi itse upea puulelu! Stanley on luotettu työkalumerkki, eikä laadusta ole tingitty myöskään lasten työkaluseteissä. Lapsen pieneen käteen sopivat työkalut ovat täynnä samoja yksityiskohtia kuin täysimittaisetkin välineet, joten nikkarointi on hauskaa sekä turvallista! Setissä tarvikkeet puisen jäteauton rakentamista varten, sekä työkalupakki, vasara, talttapäinen miniruuvimeisseli, miniristiuraruuvimeisseli, puristin, mitta ja tietenkin suojalasit.

62,39 

Alin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 62,39 

Play Club -jäsenenä ansaitset tästäkin tuotteesta 63 Pistettä! Rekisteröidy Play Clubiin tai kirjaudu jäsensivuille kerätäksesi pisteitä.

Nikkaroi itse upea puulelu! Stanley on luotettu työkalumerkki, eikä laadusta ole tingitty myöskään lasten työkaluseteissä. Lapsen pieneen käteen sopivat työkalut ovat täynnä samoja yksityiskohtia kuin täysimittaisetkin välineet, joten nikkarointi on hauskaa sekä turvallista! Setissä tarvikkeet puisen jäteauton rakentamista varten, sekä työkalupakki, vasara, talttapäinen miniruuvimeisseli, miniristiuraruuvimeisseli, puristin, mitta ja tietenkin suojalasit. – Työkalut säilyvät hienosti työkalupakissa! – Kumipinta estää työkaluja lipeämästä kädessä. – Tukevia työkaluja on turvallista käyttää. – Jäteauto on hauska ensiprojekti pienelle nikkarille!

Tuotetunnus (SKU): U030-K01-T07-SY EAN: 7290115140194 Lelut - Stanley JR

Verkkokauppatilausten toimituskulu on 6,90€, mutta tilatessasi yli 40€:lla, tarjoamme sinulle ilmaisen toimituksen!

Varastomme pakkaa ja lähettää tilauksesi mahdollisimman pian. Kaikki tilaukset lähetämme viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

Tilauksesi sinulle kuljettaa Posti.