Onhan siinä Avainlippu?

Satakuntalaista osaamista

Tacticin tehtaalla, Porissa, valmistetaan vuosittain miljoonia pelejä, joita jaellaan Suomen lisäksi ympäri Eurooppaa, Aasiaa ja USA:ta myöden. Tehtaan yhteydessä sijaistevat myös Tacticin peli- ja lelukehitysyksikkömme sekä tuotanto-, logistiikka-, hallinto-, myynti- ja markkinointiosastot. 

Tunnetuimpia tuoteryhmiä ovat perinteiset lautapelit, kuten Kimble, Alias ja Choco, ulkopelit kuten. Mölkky sekä lastenkirjatuotteemme. Omat lelubrändimme Lumo Stars ja Mini Home on nekin suunniteltu Suomessa.

Jos haluat lisätietoa pelien kotimaisesta valmistuksesta, suosittelemme Tekijä-lehden artikkeli pelituotannon tekijöistä, sivuilta 28-35.

Tunnustuksia:

  • Satakunnan Yrittäjät myönsi Tactic Games Oy:lle Satakunnan vuoden 2018 yrittäjäpalkinnon.
  • Porin Yrittäjät ry. palkitsi Tacticin Porin Vuoden yritys 2018-palkinnolla.

Tacticin tarina alkoi Kimblestä,

Suomalainen pelikulttuuri mullistui vuonna 1967, kun Aarne Heljakka päätti aloittaa uudenlaisen lautapelin, Kimblen, valmistuksen omakotitalonsa autotallissa vuonna 1967. Peliä on valmistettu jo siis yli 50 vuotta ja se on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten rakastamana peliklassikkona, joka riemastuttaa pelaajia edelleen yli ikä- ja sukupolvirajojen.

Lue lisää täältä.

Lelutehtaan koti on Porissa?

Lelutehdas on Tactic Games Oy:n oma tuotelinja lapsille. Tactic on tunnettu erityisesti lautapeleistään, mutta tuotevalikoimasta löytyy myös lasten kirjoja sekä kattava valikoima leluja. Monille lapsiperheille tuttu Lelutehtaan aarteet -kuvasto kokoaakin yhteen juuri lasten kestosuosikit, hauskimmat tuoteuutuudet ja kuumimmat brändit. 

  • Lelutehtaan aarteet -kuvasto ilmestyy kerran vuodessa, syksyisin.
  • Lisätietoa Lelutehtaasta: www.lelutehdas.fi

Lelutehdas oli mukana Onhan siinä avainlippu -kampanjassa.

Voit kuunnella Lelutehtaan kampanjamainoksemme alta. Se pyöri Radio Novan taajuudella joulukuussa 2018.

Onhan siinä Avainlippu -kampanja tukee kotimaista työtä. 

“Avainlippu-kampanjalla haluamme pysäyttää Sinut ostopäätöksen äärelle. Oletko tullut ajatelleeksi, että kotimaisen tuotteen ja palvelun valitseminen voi samalla olla myös eettinen, ekologinen ja vastuullinen valinta? Kotimainen valinta työllistää ja tuotteen jäljitettävyys ja läpinäkyvyys on usein paremmalla tolalla kuin  halpatyövoimamaassa valmistetuissa tuotteissa.”

>>> www.avainlippu.suomalainentyo.fi

 

Ajankohtaista

Tactic valloittaa maailmaa vastuullisesti

Vastuullisuus on nouseva trendi, mutta suomalainen peli- ja leluyritys Tactic on panostanut vastuullisuuteen aina yrityksen alkumetreiltä asti. Kaikki Tacticin tuotteet ovat paitsi viihdyttäviä myös kestävästi tuotettuja. Tactic aikoo jatkossakin panostaa kestävään kehitykseen, ja on valmis myös investoimaan uuteen vihreämpään teknologiaan. Kurkistetaan, kuinka maailman vastuullisimmat pelituotteet valmistetaan Tacticin Porin tehtaalla.

Read More »

PicassoTiles-lelut stressittömään jouluun

Lomakausi on synonyymi juhlallisuuksille ja ilolle. Ei ole kuitenkaan mikään salaisuus, että se voi myös olla hieman stressaavaa, kun on aika valita täydelliset lahjat läheisillesi. Juuri siinä PicassoTiles -lelut voivat auttaa. Picasso Tiles -lelut sopivat 3+ vuotiaille ja sitä vanhemmille, eivätkä ne ole vain hauskoja ja viihdyttäviä; ne myös kiehtovat nuoria mieliä ja rohkaisevat luovuuteen ja ongelmanratkaisuun.

Read More »

Tacticia johdetaan perheyrityksen arvoilla

Tactic on porilainen perheyritys, jonka innovatiivisia ja koukuttavia lautapelejä rakastetaan ympäri maailman. Jo puolen vuosisadan ajan Tacticin Porin tehtaalla on valmistettu tuotteita, jotka tuovat ihmiset saman pöydän ääreen nauttimaan yhteisistä hetkistä. Sukelletaan nyt pelitehtaan sydämeen kuulemaan tacticlaisten ajatuksia porilaisuudesta, vastuullisuudesta ja pelien merkityksestä omassa työssään.

Read More »