Mini Home Lasten Designviikolla Helsingissä 9.-10.9.

Mini Home® on design-lelu, rakennussarja ja palapeli yhdessä pakkauksessa!

Legendaarisen  Eero Aarnion suunnittelema MiniHome® on yhdistelmä lelua, peliä ja muotoilua.

Mini Home® -rakennussarjan avulla voit rakentaa unelmiesi leikkikodin! Tuote on sekä
rakennussarja että ainutlaatuinen, kolmiulotteinen palapeli!

Mini Home® mukana Lasten Designviikolla!

Rakennamme Designviikolle MiniHome®-leikkistudion, jossa pääsee kokeilemaan sisustussuunnittelua. Tervetuloa mukaan leikkimään Helsingin Kaapelitehtaalle 9.-10.9.

Lisätietoa tapahtumasta: helsinkidesignweek.com

Mini Home® -sarjassa on kaksi erilaista tuotetta:
• Mini Home
• Big Mini Home

Kumpikin sarja on pakattu rasiaan, joka itsessään on koottava palapeli. Kun leikki on ohi, sovita palat takaisin rasiaan oikealla tavalla!

Mini Home® ja sen huonekalut ovat legendaarisen suomalaisen muotoilija Eero Aarnion suunnittelemat. Hänen käsialaansa ovat myös maailmanlaajuisesti tunnetut Pallo- ja Kupla-tuolit. Mini Home on suunniteltu ja kehitetty Suomessa ja kantaa Design from Finland –merkkiä.

DESIGN WEEK -TARJOUS!

Mini Home

Big Mini Home

Alekoodilla

HELSINKIDESIGNWEEK

saat  nyt 15% alennuksen,

kun ostat vähintään

2 Mini Home® -tuotetta!

Koodi voimassa 17.9 asti!

Ajankohtaista

Tactic valloittaa maailmaa vastuullisesti

Vastuullisuus on nouseva trendi, mutta suomalainen peli- ja leluyritys Tactic on panostanut vastuullisuuteen aina yrityksen alkumetreiltä asti. Kaikki Tacticin tuotteet ovat paitsi viihdyttäviä myös kestävästi tuotettuja. Tactic aikoo jatkossakin panostaa kestävään kehitykseen, ja on valmis myös investoimaan uuteen vihreämpään teknologiaan. Kurkistetaan, kuinka maailman vastuullisimmat pelituotteet valmistetaan Tacticin Porin tehtaalla.

Read More »

PicassoTiles-lelut stressittömään jouluun

Lomakausi on synonyymi juhlallisuuksille ja ilolle. Ei ole kuitenkaan mikään salaisuus, että se voi myös olla hieman stressaavaa, kun on aika valita täydelliset lahjat läheisillesi. Juuri siinä PicassoTiles -lelut voivat auttaa. Picasso Tiles -lelut sopivat 3+ vuotiaille ja sitä vanhemmille, eivätkä ne ole vain hauskoja ja viihdyttäviä; ne myös kiehtovat nuoria mieliä ja rohkaisevat luovuuteen ja ongelmanratkaisuun.

Read More »