Lautapelimarkkinoiden kasvun tukeminen

Tactic Games Oy on ottanut askelen kohti kestävämpää ja kilpailukykyisempää tulevaisuutta päätöksellään tehdä merkittäviä investointeja tuotantoon. Yritys on tarkastellut huolellisesti markkinatilannetta ja huomannut lautapelimarkkinoiden jatkavan tasaisen kasvunsa maailmanlaajuisesti. Samanaikaisesti oma tuotanto kärsii jatkuvasta kapasiteettipulasta, mikä on aiheuttanut haasteita vastata kysynnän kasvuun ja kilpailla tehokkaasti markkinoilla. Näihin merkittäviin investointeihin Tactic on saanut tukea ELY-keskukselta.  

Investointipäätös kohdistuu kapasiteetin nostamiseen ja paremmin pienempiin sarjoihin soveltuvien koneiden hankintaan. Tämä strategia mahdollistaa yrityksen joustavamman reagoinnin markkinoiden muutoksiin ja kohoavien raaka-ainekustannusten haasteisiin. Lisäksi uudet investoinnit tähtäävät ekologisemman ja kestävämmän tuotantoprosessin luomiseen, jonka avulla voidaan vähentää riippuvuutta Kiinan tuonnista ja lisätä eurooppalaista tuotantoa.  

Yksi keskeinen näkökohta investoinneissa on muovin käytön merkittävä vähentäminen ja paperihukkamäärien minimoiminen. Tämä linjaus vastaa ympäristötietoisen kuluttajan kasvavaan kysyntään ja osoittaa Tactic Games Oy:n sitoutumisen kestävän kehityksen periaatteisiin. 

Tactic Games Oy:n investointipäätös ei ainoastaan paranna yrityksen kilpailukykyä markkinoilla, vaan se myös osoittaa vastuullista ja pitkäjänteistä liiketoimintastrategiaa. Luomalla kestävämpiä tuotantomenetelmiä ja vastaamalla paremmin markkinoiden tarpeisiin yritys vahvistaa asemaansa lautapelien valmistajana ja luo pohjaa kestävälle kasvulle tulevaisuudessa. 

Uusi painokone vähentää muovin käyttöä pelipakkauksissa ja lisää tuotantokapasiteettia Tactic Games Oy:ssä 

Tavoitteena on tehostaa tuotantoa, parantaa kilpailukykyä ja vastata paremmin kestävän kehityksen vaatimuksiin. Yksi keskeinen osa tätä hanketta oli uuden painokoneen hankinta. Tämä uusi painokone vähentävää energiankulutusta merkittävästi aiempaan verrattuna ja mahdollistaa muovin käytön vähentämisen tai jopa kokonaan poistamisen tuotantoprosessista. 

Samanaikaisesti yritys on hankkinut kaksi uutta digipainokonetta. Tämä päätös perustuu tarpeeseen varmistaa riittävä tuotantokapasiteetti ja varautua mahdollisiin huoltotarpeisiin.  

Nämä uudet hankkeet tuovat monia positiivisia vaikutuksia Tactic Games Oy:n toimintaan. Ensinnäkin ne edistävät merkittävästi yrityksen kasvua, ja voimme vastata paremmin markkinoiden vaatimuksiin ja kuluttajien kasvavaan ympäristötietoisuuteen. Lisäksi tehostunut tuotantoprosessi parantaa yrityksen kilpailukykyä ja synnyttää mahdollisuuksia uusien tuotteiden ja tuotantomenetelmien kehittämiseen. Tämä voi avata uusia markkinoita ja asiakassegmenttejä yritykselle. Lisäksi työllisyys paranee, kun investointi luo uusia työmahdollisuuksia. 

Ajankohtaista

Tactic valloittaa maailmaa vastuullisesti

Vastuullisuus on nouseva trendi, mutta suomalainen peli- ja leluyritys Tactic on panostanut vastuullisuuteen aina yrityksen alkumetreiltä asti. Kaikki Tacticin tuotteet ovat paitsi viihdyttäviä myös kestävästi tuotettuja. Tactic aikoo jatkossakin panostaa kestävään kehitykseen, ja on valmis myös investoimaan uuteen vihreämpään teknologiaan. Kurkistetaan, kuinka maailman vastuullisimmat pelituotteet valmistetaan Tacticin Porin tehtaalla.

Read More »

PicassoTiles-lelut stressittömään jouluun

Lomakausi on synonyymi juhlallisuuksille ja ilolle. Ei ole kuitenkaan mikään salaisuus, että se voi myös olla hieman stressaavaa, kun on aika valita täydelliset lahjat läheisillesi. Juuri siinä PicassoTiles -lelut voivat auttaa. Picasso Tiles -lelut sopivat 3+ vuotiaille ja sitä vanhemmille, eivätkä ne ole vain hauskoja ja viihdyttäviä; ne myös kiehtovat nuoria mieliä ja rohkaisevat luovuuteen ja ongelmanratkaisuun.

Read More »