Kiitos, että valitsit suomalaisen tuotteen.

Kotimaisen valitseminen on #Vastuullisuusteko.

Vastuullisuusteko tarkoittaa valintaa suomalaisen työn ja osaamisen puolesta.

Haluamme pysäyttää sinut ostopäätöksen äärelle. Kotimainen tuote on eettinen, ekologinen ja vastuullinen valinta. Ostaessasi Suomessa valmistetun tuotteen tuet kotimaista työtä.

Pelimme suunnitellaan kotimaisen tiimin voimin ja valmistetaan omalla tehtaallamme. Lisäksi kotimaisten tuotteiden läpinäkyvyys on paljon parempi kuin halpatyövoimalla valmistetuissa tuotteissa. Valinnallasi on merkitystä.

Lue lisää Tacticin vastuullisuudesta täältä: tactic.net/tactic/vastuullisuus

Tactic on porilainen ja kansainvälinen pelitalo

Tacticin tehtaalla, Porissa, valmistetaan vuosittain miljoonia pelejä, joita jaellaan Suomen lisäksi ympäri Eurooppaa, Aasiaa ja USA:ta myöden. Tehtaan yhteydessä sijaistevat myös Tacticin peli- ja lelukehitysyksikkömme sekä tuotanto-, logistiikka-, hallinto-, myynti- ja markkinointiosastot. 

Tunnetuimpia tuoteryhmiä ovat perinteiset lautapelit, kuten Kimble, Alias ja Choco, ulkopelit (esim. Mölkky), lastenkirjatuotteet sekä omat ja maahantuodut lelusarjat kuten; Lumo Stars, Mini Home, Bruder ja

Tactic pähkinänkuoressa: tactic.net/tactic

Vastuullisuusteko -kampanja

Vastuullisuus on vahvistuva trendi, joka vaikuttaa asenteisiin, mielikuviin ja ostopäätöksiin. Kampanjan tarkoituksena on tuoda tuotteiden ja palveluiden läpinäkyvyys sekä tarjoajan vastuullisuus näkyväksi. Vastuullisuuden osoittaminen on kasvussa suomalaisten ostopäätökseen vaikuttavana tekijänä. Tämän vuoksi yritykset haluavat kertoa suomalaiseen työhön liittyvistä vastuullisuusnäkökulmista.

Suomalaisen Työn Liiton jäsenet ovat sitoutuneet seuraaviin vastuullisen työn periaatteisiin: 

  1. luovat työpaikkoja Suomeen vahvistaen sekä taloudellista että yhteiskunnallista hyvinvointia
  2. huomioivat tuotannon ja toiminnan vastuullisuuden, myös hankinnoissa ja alihankintaketjussa
  3. tukevat työntekijöiden osaamista, hyvinvointia ja yhdenvertaisuutta.

Lue lisää: suomalainentyo.fi/teemat/vastuullisuusteko

Kiitos, että valitsit tänäkin vuonna suomalaisen tuotteen.

Ajankohtaista

Tactic valloittaa maailmaa vastuullisesti

Vastuullisuus on nouseva trendi, mutta suomalainen peli- ja leluyritys Tactic on panostanut vastuullisuuteen aina yrityksen alkumetreiltä asti. Kaikki Tacticin tuotteet ovat paitsi viihdyttäviä myös kestävästi tuotettuja. Tactic aikoo jatkossakin panostaa kestävään kehitykseen, ja on valmis myös investoimaan uuteen vihreämpään teknologiaan. Kurkistetaan, kuinka maailman vastuullisimmat pelituotteet valmistetaan Tacticin Porin tehtaalla.

Read More »

PicassoTiles-lelut stressittömään jouluun

Lomakausi on synonyymi juhlallisuuksille ja ilolle. Ei ole kuitenkaan mikään salaisuus, että se voi myös olla hieman stressaavaa, kun on aika valita täydelliset lahjat läheisillesi. Juuri siinä PicassoTiles -lelut voivat auttaa. Picasso Tiles -lelut sopivat 3+ vuotiaille ja sitä vanhemmille, eivätkä ne ole vain hauskoja ja viihdyttäviä; ne myös kiehtovat nuoria mieliä ja rohkaisevat luovuuteen ja ongelmanratkaisuun.

Read More »

Tacticia johdetaan perheyrityksen arvoilla

Tactic on porilainen perheyritys, jonka innovatiivisia ja koukuttavia lautapelejä rakastetaan ympäri maailman. Jo puolen vuosisadan ajan Tacticin Porin tehtaalla on valmistettu tuotteita, jotka tuovat ihmiset saman pöydän ääreen nauttimaan yhteisistä hetkistä. Sukelletaan nyt pelitehtaan sydämeen kuulemaan tacticlaisten ajatuksia porilaisuudesta, vastuullisuudesta ja pelien merkityksestä omassa työssään.

Read More »