Bruder Fendt Vario 211 traktori etukuormaajalla ja perävaunulla

Bruder

55,69 

Alin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 55,69 

Play Club -jäsenenä ansaitset tästäkin tuotteesta 56 Pistettä! Rekisteröidy Play Clubiin tai kirjaudu jäsensivuille kerätäksesi pisteitä.

Fendt Vario 211 sisältää kaiken, mitä maanviljelijät tarvitsevat menestyäkseen. Kompaktin kokonsa ja tilavan ohjaamon ansiosta se ei ole vain mukava, vaan myös täydellinen työkumppani kaikkiin olosuhteisiin. Tämä kompakti mutta erittäin tehokas traktori on uusin lisäys BRUDERin laajaan traktorikalustoon, joka tunnetaan aidoista yksityiskohdistaan. Tietysti tässä traktorissa on myös tallitovereilleen tyypillisiä ominaisuuksia, kuten off-road-etuakseli tai ylimääräinen vetolenkki. Pieni, helposti nouseva lavaperävaunu ja täysin toimiva liukuva BRUDER-etukuormaaja ovat siksi ihanteellisia tämän traktorin realistiseen käyttöön esimerkiksi viininviljelyssä ja hedelmänviljelyssä. Tämä traktori voidaan myös yhdistää lähes kaikkiin BRUDER-sarjan maatalousvarusteisiin.

Ikä 3+
Tuotetunnus (SKU): BR2182 EAN: 4001702021825 Lelut - Bruder

Verkkokauppatilausten toimituskulu on 6,90€, mutta tilatessasi yli 40€:lla, tarjoamme sinulle ilmaisen toimituksen!

Varastomme pakkaa ja lähettää tilauksesi mahdollisimman pian. Kaikki tilaukset lähetämme viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

Tilauksesi sinulle kuljettaa Posti.