Uutta!

Bruder Mercedes-Benz Sprinter roska-auto

83,99 

Alin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 83,99 

Play Club -jäsenenä ansaitset tästäkin tuotteesta 84 Pistettä! Rekisteröidy Play Clubiin tai kirjaudu jäsensivuille kerätäksesi pisteitä.

Uraauurtava, tehokas, luotettava – näin Mercedes Benz kuvailee uutta Sprinteria. Uusimman sukupolven Sprinter on edelleen monipuolinen ja suosittu kuljetusammattilainen. BRUDERin laajaan valikoimaan kuuluu uusimmat sprinterit useissa eri malleissa.

Sprinteriin perustuva kompakti jäteauto on saatavana jätteiden keräämiseen kapeilla kaupunkialueilla ja jalankulkualueilla. Tämä kaikille kunnallisille palveluntarjoajille tärkeä ajoneuvo näkyy nyt taas mittakaavassa 1:16 BRUDER-hyötyajoneuvoissa. Pienet roska-astiat ja jäteastiat voidaan tyhjentää yhtä tarkasti kuin alkuperäinenkin. Sivussa on kaksi läppää roskapusseille ja unohdetuille roskat. Kun roska-astiat tai jäteastiat tyhjennetään, auton ylempi päätyluukku avautuu automaattisesti, kun roskakorit nostetaan ylöspäin tyhjennystä varten. Kun roskakorit on tyhjennetty ja laskettu alas, rungon läppä sulkeutuu jälleen. Ajoneuvo tyhjennetään avaamalla takaluukku ja kallistamalla auton koria. BRUDER roskakorisarja (tuotenro 02607) on saatavana tämän uuden roska-auton lisävarusteena.

Ikä 3+
Tuotetunnus (SKU): BR2682 EAN: 4001702026820 Lelut - Bruder

Tuotteeseen liittyvät varoitukset:

Ei sovellu alle 3-vuotiaille.

Verkkokauppatilausten toimituskulu on 6,90€, mutta tilatessasi yli 40€:lla, tarjoamme sinulle ilmaisen toimituksen!

Varastomme pakkaa ja lähettää tilauksesi mahdollisimman pian. Kaikki tilaukset lähetämme viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

Tilauksesi sinulle kuljettaa Posti.