Uutta!

Tactic Telepaattori lautapeli

30,09 

Alin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 30,09 

Play Club -jäsenenä ansaitset tästäkin tuotteesta 31 Pistettä! Rekisteröidy Play Clubiin tai kirjaudu jäsensivuille kerätäksesi pisteitä.

Kuinka hyvin oikeasti tunnet pelikaverisi? Vie ajatustenluku uudelle tasolle ja ota selvää! Lue kysymys ja kirjoita vastauksesi ylös, mutta älä paljasta sitä muille. Nyt muut pelaajat paljastavat omat ehdotuksensa, ja sinä laitat ne järjestykseen. Valitse, mikä ehdotuksista osui lähimmäksi ja mikä jäi kauimmaiseksi. Älä unohda hämätä! Pystyvätkö pelikaverisi lukemaan ajatuksiasi ja laittamaan kiekkonsa samaan järjestykseen?

Tämä tuote on valmistettu Suomen Porissa, Tactic Gamesin omalla vastuullisella tehtaalla. Oma tuotantomme takaa materiaalien jäljitettävyyden, ja meille myönnettiin FSC-sertifikaatti vuonna 2021. Me myös tarkkailemme hiilijalanjälkeämme huolellisesti. Ostamalla kotimaista tuet samalla kotimaisen työn jatkuvuutta.

Ikä 12+
Pelaajia 3-6
Kesto 20+
Vaikeusaste 3
Taito 4
Tuotetunnus (SKU): 59750 EAN: 6416739597508 Perhepelit - Partypelit

Verkkokauppatilausten toimituskulu on 6,90€, mutta tilatessasi yli 40€:lla, tarjoamme sinulle ilmaisen toimituksen!

Varastomme pakkaa ja lähettää tilauksesi mahdollisimman pian. Kaikki tilaukset lähetämme viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

Tilauksesi sinulle kuljettaa Posti.