Uutta!

Tactic Opetellaan tietopeli Maailmalla

Lähde matkalle maailman ympäri, testaa tietosi ja haasta samalla kaverisi! Tämä opettavainen tietopeli sopii koko perheelle. Peli sisältää 500 kysymystä, joissa on eritasoisia yleistietokysymyksiä eri maista ja kulttuureista. Vastaa oikein viisi kertaa peräkkäin, kerää kolikot ja tule mestaritietäjäksi! Oppiminen on kivaa iästä riippumatta!

9,19 

Alin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 9,19 

Play Club -jäsenenä ansaitset tästäkin tuotteesta 10 Pistettä! Rekisteröidy Play Clubiin tai kirjaudu jäsensivuille kerätäksesi pisteitä.

Peli sisältää 500 kysymystä aiheena yleistieto ympäri maailman. Tätä peliä voi pelata koko perheen voimin. Peli on helppo oppia, kerää 5 pelimerkkiä vastaamalla oikein 5 kysymykseen. Saavuta uusi taso, etkä enää menetä pisteitäsi, tai päätä olla vastaamatta, ellet sittenkin haluaisi arvata!

Opetellaan-tuotteet ovat hauskoja ja opettavaisia. Yhdessä suomalaisten opettajien kanssa kehitetyt Opetellaan-pelimme tuovat yhteen Suomen äärimmäisen korkeatasoisen koulutuksen ja viihdyttävät tuotteet, jotka vahvistavat lapsesi havainnointikykyä sekä fyysisiä ja tunnetaitoja. Tuotelinjaan kuuluu laaja kirjo erilaisia lautapelejä, korttipelejä ja kirjoja. Opetellaan on oppimista suomalaiseen tapaan – eli pelaamalla!

Tämä tuote on valmistettu Suomen Porissa, Tactic Gamesin omalla vastuullisella tehtaalla. Oma tuotantomme takaa materiaalien jäljitettävyyden, ja meille myönnettiin FSC-sertifikaatti vuonna 2021. Me myös tarkkailemme hiilijalanjälkeämme huolellisesti. Ostamalla kotimaista tuet samalla kotimaisen työn jatkuvuutta.

Ikä 8+
Pelaajia 1-4
Kesto 15+
Vaikeusaste 3
Taito 3
Tuotetunnus (SKU): 59803 EAN: 6416739598031 Perhepelit - MatkapelitLasten pelit - Opettavaiset pelit

Verkkokauppatilausten toimituskulu on 6,90€, mutta tilatessasi yli 40€:lla, tarjoamme sinulle ilmaisen toimituksen!

Varastomme pakkaa ja lähettää tilauksesi mahdollisimman pian. Kaikki tilaukset lähetämme viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

Tilauksesi sinulle kuljettaa Posti.