Uutta!

Tactic Opetellaan Missä kissa? lautapeli

15,69 

Alin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 15,69 

Play Club -jäsenenä ansaitset tästäkin tuotteesta 16 Pistettä! Rekisteröidy Play Clubiin tai kirjaudu jäsensivuille kerätäksesi pisteitä.

Söpöt kissanpennut kaipaavat turvaasi! Heitä noppaa ja käännä laatta nopan osoittaman värin mukaan. Kissanpennut saat itsellesi, mutta hiiret jäävät paikoilleen. Varo kalalaattaa, sillä yksi pennuistasi loikkaa kalan perässä takaisin pöydälle! Pelin voittaa eniten kissanpentuja kerännyt pelaaja. Miau!

Tämä tuote on valmistettu Suomen Porissa, Tactic Gamesin omalla vastuullisella tehtaalla. Oma tuotantomme takaa materiaalien jäljitettävyyden, ja meille myönnettiin FSC-sertifikaatti vuonna 2021. Me myös tarkkailemme hiilijalanjälkeämme huolellisesti. Ostamalla kotimaista tuet samalla kotimaisen työn jatkuvuutta.

Opetellaan-tuotteet ovat hauskoja ja opettavaisia. Valikoimaan kuuluu laaja kirjo erilaisia lautapelejä, korttipelejä ja kirjoja. Yhdessä suomalaisten opettajien kanssa kehitetyt Opetellaan-pelimme tuovat yhteen Suomen äärimmäisen korkeatasoisen koulutuksen ja viihdyttävät tuotteet, jotka vahvistavat lapsesi havainnointikykyä sekä fyysisiä ja tunnetaitoja. Opetellaan on oppimista suomalaiseen tapaan – eli pelaamalla!

Ikä 3-5
Pelaajia 2-4
Kesto 10+
Vaikeusaste 2
Taito 6
Tuotetunnus (SKU): 59713 EAN: 6416739597133 Lasten pelit - Lasten lautapelitLasten pelit - Opettavaiset pelit ,

Verkkokauppatilausten toimituskulu on 6,90€, mutta tilatessasi yli 40€:lla, tarjoamme sinulle ilmaisen toimituksen!

Varastomme pakkaa ja lähettää tilauksesi mahdollisimman pian. Kaikki tilaukset lähetämme viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

Tilauksesi sinulle kuljettaa Posti.