Tactic Alias Snack Play Wacky lautapeli

Kaikkien aikojen hupsuin Alias haastaa pelaajat selittämään sanoja vaikka ranskalaisella murteella mongertaen tai hurjasti aivastellen. Tässä pelissä joukkueet kilpailevat joka sanasta, joten kaikkien pelaajan on syytä olla tarkkana. Hupaisat selitys- ja arvaamistyylit nostavat pelin kierroksia ja tekevät tästä kätevänkokoisesta pelistä ennenkuulumattoman hauskan!

14,79 

Alin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 14,79 

Play Club -jäsenenä ansaitset tästäkin tuotteesta 15 Pistettä! Rekisteröidy Play Clubiin tai kirjaudu jäsensivuille kerätäksesi pisteitä.

Pystytkö selittämään koko joukon sanoja omalle joukkueellesi? Mutta pystytkö tekemään sen ankarasti aivastellen tai ranskalaista aksenttia vääntäen? Wacky-Alias nostaa panoksia, ja tekee pelistä hauskemman kuin koskaan ennen! Wacky-Aliasta pelataan kahdessa joukkueessa. Yritä auttaa omaa joukkuettasi arvaamaan villit ja hullut selityksesi ensin, kun toinen joukkue yrittää parhaansa mukaan varastaa sanat itselleen! Mutta selitykset sikseen. On aika pelata!

Ikä 12+
Pelaajia 4+
Kesto 15+
Vaikeusaste 3
Taito 3
Tuotetunnus (SKU): 58275 EAN: 6416739582757 Perhepelit - LautapelitAikuisten pelit - Partypelit

Verkkokauppatilausten toimituskulu on 6,90€, mutta tilatessasi yli 40€:lla, tarjoamme sinulle ilmaisen toimituksen!

Varastomme pakkaa ja lähettää tilauksesi mahdollisimman pian. Kaikki tilaukset lähetämme viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

Tilauksesi sinulle kuljettaa Posti.