Katso video

Tactic Alias Juniori lautapeli

Juniori Alias on sanaselityspeli, joka kuuluu laajaan lautapelivalikoimaamme. Juniori Alias on sosiaalinen ja hauska koko perheen peli.

24,99 

Alin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 24,99 

Play Club -jäsenenä ansaitset tästäkin tuotteesta 25 Pistettä! Rekisteröidy Play Clubiin tai kirjaudu jäsensivuille kerätäksesi pisteitä.

Jännitys on hurjaa, kun kamppailet aikaa vastaan. Tämä peli on nopeatempoinen ja hauska, tätä hauskempaa tapaa laajentaa sanavarastoa ei ole!

Selitä sanoja ja kuvia joukkuetovereillesi käyttämättä itse selitettävää sanaa! Voit käyttää synonyymejä, vastakohtia, vinkkejä tai vaikka ääniä sen sijaan. Peli sopii myös lapsille, jotka eivät osaa vielä lukea, sillä jokaista sanaa esittää myös kuva. Joukkueet yrittävät arvata niin monta sanaa kuin ehtivät ennen kuin aika loppuu. Peli sisältää lapsille tuttuja sanoja ja kuvia.

Tämä tuote on valmistettu Suomen Porissa, Tactic Gamesin omalla vastuullisella tehtaalla. Oma tuotantomme takaa materiaalien jäljitettävyyden, ja meille myönnettiin FSC-sertifikaatti vuonna 2021. Me myös tarkkailemme hiilijalanjälkeämme huolellisesti. Ostamalla kotimaista tuet samalla kotimaisen työn jatkuvuutta.

Juniori Alias sisältää pelilaudan ja satoja sanakortteja. Mukana myös pelinappulat, tiimalasi ja säännöt.

Aidosti suomalainen Alias on rakastettu sanaselityspeli, jonka laajasta valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Tätä ikonista lautapeliä on valmistettu Porissa jo vuodesta 1989 lähtien, käännetty yli 20 kielelle ja myyty yli 40 eri maassa. Pelin ideana on selittää sanoja ja näitä sanoja löytyykin tuhansittain monesta eri aiheesta. Hauskuuden ja viihdyttävyyden lisäksi pelillä on opettavainen hyöty muun muassa uuden kielen opiskelussa. Tuoteperheeseen kuuluu erilaisia versioita lapsille, perheille, aikuisille ja ystäväporukoille sekä eri teemoja urheilusta elokuviin. Uusia Alias-versioita lanseerataan vuosittain.

Ikä 5+
Pelaajia 4+
Kesto 30+
Vaikeusaste 3
Taito 3
Tuotetunnus (SKU): 53131 EAN: 6416739531311 Lasten pelit - Lasten lautapelit

Verkkokauppatilausten toimituskulu on 6,90€, mutta tilatessasi yli 40€:lla, tarjoamme sinulle ilmaisen toimituksen!

Varastomme pakkaa ja lähettää tilauksesi mahdollisimman pian. Kaikki tilaukset lähetämme viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

Tilauksesi sinulle kuljettaa Posti.