Uutta!

Gamestorm Crime Scene Tokyo 2000 lautapeli

Astu rikospaikalle… Karmivan tavanomainen rikos vie etsivät Tokion finanssikeskukseen, missä kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Todelliset vallanpitäjät ovat varjojen kätköissä. Selvitä pulmat ja etene kohti loppuratkaisua. Suomalaisen dekkarikirjailija Arttu Tuomisen kirjoittama tarina.

22,49 

Alin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 22,49 

Play Club -jäsenenä ansaitset tästäkin tuotteesta 23 Pistettä! Rekisteröidy Play Clubiin tai kirjaudu jäsensivuille kerätäksesi pisteitä.

Kerää yhteen todisteet ja ratkaiset tehtävät, samalla kun vakuuttava tarina ja mukaansatempaavat kuvitukset houkuttelevat sinua eteenpäin rikospaikalla. Etsi johtolangat ja ratkaise rikos päättelemällä.

Gamestorm Studio on innovatiivinen lautapelistudio, joka tuo markkinoille uusia mielenkiintoisia ja jännittäviä kokemuksia lautapelien uskomattomassa maailmassa. Pelejä kehittäessä huomiota kiinnitetään erityisesti hauskaan, mutta haastetta pelkäämättömään pelikokemukseen. Kiehtovat ja mukaansatempaavat tarinat ovat Gamestorm Studion erikoisalaa. Pelien parissa ratkot rikoksia, pelastat joukkueesi räjähtävältä avaruusalukselta, valloitat Skotlannin karut ylämaat tai kilpailet koiravaljakon kanssa jäätävällä pohjoisnavalla. Valitse seikkailusi ja anna tarinan viedä!

Tämä tuote on valmistettu Suomen Porissa, Tactic Gamesin omalla vastuullisella tehtaalla. Oma tuotantomme takaa materiaalien jäljitettävyyden, ja meille myönnettiin FSC-sertifikaatti vuonna 2021. Me myös tarkkailemme hiilijalanjälkeämme huolellisesti. Ostamalla kotimaista tuet samalla kotimaisen työn jatkuvuutta.

Ikä 18+
Pelaajia 1+
Kesto 120+
Vaikeusaste 6
Taito 1
Tuotetunnus (SKU): 59340 EAN: 6416739593401 Aikuisten pelit - K-18

Verkkokauppatilausten toimituskulu on 6,90€, mutta tilatessasi yli 40€:lla, tarjoamme sinulle ilmaisen toimituksen!

Varastomme pakkaa ja lähettää tilauksesi mahdollisimman pian. Kaikki tilaukset lähetämme viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

Tilauksesi sinulle kuljettaa Posti.