Play Clubin säännöt ja ehdot

Tactic® Play Clubin säännöt ja ehdot

Rekisteröityminen Tactic® Play Club:n (myöhemmin Play Club) jäseneksi (myöhemmin jäsen) edellyttää, että sitoudut noudattamaan Play Clubin sääntöjä ja ehtoja. Ennen kuin rekisteröidyt jäseneksi, ole hyvä ja tutustu tähän Play Clubin säännöt ja ehdot -dokumenttiin tarkasti. Rekisteröitymällä jäseneksi tai osallistumalla Play Clubin toimintaan hyväksyt automaattisesti ja ehdottomasti nämä Play Clubin jäsenyyttä säätelevät säännöt ja ehdot.

Mikäli löydät tästä dokumentista virheeltä vaikuttavan tiedon tai muutosta vaativan asian, ole yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteeseen playclub@tactic.net.

Yleisesti Play Clubista

Play Club: in toiminnan järjestää Tactic Games Oy, joka on Tactic-konsernin emoyhtiö (0135740-7). Play Club on Tactic® :n verkkokauppa-asiakkaille (games.tactic.net) tarkoitettu etuohjelma.

Play Clubin sääntöjen ja ehtojen pätevyys

Play Clubin jäsenet saavat pääsyn etuihin, joita voi mm. käyttää Tactic®: n verkkokaupassa ostoksiin. Muita etuja ovat mm. Play Clubin etuudet jäsen saa käyttöönsä, kirjautumalla jäsensivuille (games.tactic.net/jäsensivut) ja/tai sähköpostitse, kun jäsen on antanut suostumuksensa markkinointiin.

Play Clubiin voivat liittyä ainoastaan 18-vuotta täyttäneet henkilöt.

Play Clubin säännöt ja ehdot kuvailevat, kuka etuohjelmaa pyörittää, kuinka etuohjelman toiminta rakentuu ja miten etuohjelman etuihin saa pääsyn sekä miten voimme muuttaa tai päättää sopimuksen, jonka nämä säännöt ja ehdot muodostavat Play Clubin ja jäsenen välille ja muuta tärkeää tietoa etuohjelmasta. Kirjautumalla Play Club -tilille ja ilmoittamalla halustaan jäsenyyteen sekä jäsenkirjeeseen, jäsen hyväksyy näiden sääntöjen ja ehtojen noudattamisen. Ennen kuin rekisteröidyt jäseneksi, ole hyvä ja tutustu tähän Play Clubin säännöt ja ehdot -dokumenttiin tarkasti.

Jäsenestä tai jäseneksi pyrkivästä henkilöstä käytämme sinä-muotoa sekä jäsen-sanaa.

 

Play Club -tili

Mikä on Play Club -tili?

Play Club tilisi sisältää henkilökohtaiset tietosi ja mahdollistaa jäsenyytesi nopean ja luotettavan tunnistuksen. Play Club -tili on henkilökohtainen ja yksityinen käyttäjäprofiili, jolla saa pääsyn Play Club -jäsensivuille. Play Club -tilisi on paikka, josta saat pääsyn useimpiin jäsenetuihin, kuten pisteisiin ja palkintoihin, arvontoihin yms.

Mitä tietoja tarvitaan Play Club -tilin perustamiseen?

Tunnistaaksemme jäsenyytesi tarvitsemme Play Club -tilin perustamisvaiheessa joitain henkilötietojasi, kuten etunimen*, sukunimen*, sähköpostin*. Valinnaisesti voit antaa meille myös osoitetietosei ja puhelinnumeron (valinnainen). Osoitetta ja puhelinnumeroa tarvitsemme mahdollisten etujen, kuten arvontavoittojen tai pelitestauspelien toimittamiseen. Voit antaa meille myös syntymäpäiväsi, jolloin pystymme tarjoamaan sinulle mahtavan jäsenedun myös syntymäpäivänäsi.

Miten päivitän Play Club -tiliäni?

On tärkeää, että päivität Play Club -tiliäsi tietojesi muuttuessa, jotta voimme varmistaa, että tarjoamme sinulle lakeja noudattavan ja juuri sinulle parhaan kokemuksen jäsenenä. Voit päivittää henkilökohtaisia tietojasi, milloin vain Play club -tililläsi. Syntymäpäivää ei voi päivittää. Osa tiedoista voidaan päivittää vain ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kuka voi perustaa Play club -tilin ja ilmoittautua Play Clubin jäseneksi?

Jäsenyys on rajattu luonnollisille henkilöille. Yritykset eivät voi hakea Play Clubin jäsenyyttä. Jäseneksi hakevan on oltava yli 18-vuotias.

Play Clubin eettisten ohjeiden hyväksyntä

Play clubin jäsenenä sinun on käyttäydyttävä seuraavien eettisten ohjeiden mukaisesti:

 1. Nimimerkkisi ei saa olla mitään väestöä loukkaava, millään tavalla vihapuheeksi laskettava, syrjintää tai minkäänlaista epäeettistä toimintaa suosiva tai millään muullakaan tavalla asiaton tai sopimaton.
 2. Nimimerkkisi ei saa sisältää koko nimeäsi tai mitään muutakaan henkilökohtaisesti tunnistettavissa olevaa tietoa.
 3. Ladattavat materiaalit eivät saa olla lainvastaisia, harhaanjohtavia tai muutoinkaan loukata kenenkään oikeuksia.
 4. Play Clubin viestejä tai viestintää ei saa käyttää väärin tai manipuloida millään tavalla.

Mikäli et noudata yllä mainittua eettistä ohjeistusta, voimme keskeyttää tai lopettaa jäsenyytesi ja siihen liittyvät edut, milloin vain oman harkintamme mukaisesti. Mikäli jäsenyytesi lopetetaan, lopetus saattaa johtaa pisteiden ja muiden etujen menettämiseen sekä voimme rajoittaa tai lopettaa pääsysi Play Clubin tilillesi. Sinun tulee tutustua Play Clubin sääntöihin ja ehtoihin, mutta myös yksittäisten Clubissa käytettävien viestintävälineiden (kuten jäsenkirje)

 

Play Club tarkemmin

Mikä on Play Club?

Tactic® Play Club (myöhemmin Play Club) on Tactic Games Oy:n (myöhemmin Tactic®) verkkokaupan (games.tactic.net) 18 vuotta täyttäneille asiakkaille tarkoitettu etuohjelma, jonka tärkeimpänä tavoitteena on tuottaa iloa jäsenilleen.

Play Club:n jäsenenä saat mahtavia etuja käyttöösi kuukausittain – omaksi iloksi taikka vaikka lahjaksi! Jäsenenä voit kerryttää pisteitä ostoksistasi Tactic®:n verkkokaupassa sekä ansaita palkintoja, joita tarjoamme sinulle mm. ilon levittämisestä kanssamme! Jäsenet saavat tiedon uutuustuotteista ensimmäisten joukossa ja pidämme jäseniämme ajan tasalla kaikesta, mikä on tietämisen arvoista pelien ja lelujen ystäville.

Tactic® Play Club toimii Tactic®:n verkkokaupassa (games.tactic.net) kirjautumisen takana olevilla virtuaalisilla jäsensivuilla, josta pääset käsiksi mm. kerryttämiisi pisteisiin. Lisäksi Tactic® lähettää sinulle jäsenkirjeessä kuukausittaiset jäsenetusi sähköpostiisi.

Halutessasi voit myös osallistua jäsentoimintaan Play Club:n yhteisöryhmässä Facebookissa. Ryhmän tavoitteena on yhdistää jäseniä pelaamiseen ja leikkimiseen liittyvissä aiheissa. Miksei Play Club -ryhmästä voisi löytää vaikka pelikaveria omalta paikkakunnalta tai hyviä pelitaktiikkavinkkejä seuraavaa peli-iltaa silmällä pitäen.

Play Clubin jäseneksi ilmoittautuminen

Play Clubin jäseneksi voit ilmoittautua täyttämällä Play Club -ilmoittautumislomakkeen osoitteessa games.tactic.net. Lomakkeen löydät päävalikossa olevan Play Club -otsikon takaa.

Ilmoittautuessasi sinun tulee täyttää seuraavat pakolliset tiedot:

 • Etunimi
 • Sukunimi
 • sähköpostiosoite

Lisäksi voit antaa meille seuraavat tiedot halutessasi:

 • Puhelinnumero (puhelinnumeroa käytetään esimerkiksi silloin, kun jäsenetuja postitetaan sinulle)
 • Osoite (Osoitetietojasi käytetään esimerkiksi silloin, kun jäsenetuja postitetaan sinulle)
 • Syntymäpäivä (syntymäpäivää käytetään esimerkiksi silloin, kun haluamme tarjota sinulle erityisiä etuja syntymäpäiväsi kunniaksi)
 • Preferenssi (mikäli kiinnostuksen kohteesi ovat tietyissä tuotteissamme, voit merkitä meille tiedoksi, että olet kiinnostunut ainoastaan esim. palapelejä koskevista eduista ja viestinnästä.

Jäsen vastaa siitä, että hänen antamansa tiedot ovat oikeita ja päivitettyjä.

Jäsenen vastuulla on huolehtia omien ja muiden Play Club jäsenten login-tietojen luottamuksellisuudesta. Jäsenet sitoutuvat ilmoittamaan asiakaspalvelulle viipymättä, mikäli huomaavat jotain tietoturvariskejä tai tietoturvaloukkauksia Play Clubissa tai omalla Play Club -tilillään.

Jäsenyys alkaa, kun Play Club -tili avataan, eli rekisteröintiprosessin loppuunsaattamisen jälkeen. Yhdelle jäsenelle saa luoda vain yhden tilin. Mikäli jäseneksi ilmoittautuva henkilö on jo jäsen, ei tämän uuden profiilin jäsenhakemusta tulla hyväksymään.

Play Club -tili

Play Club tilin tarkoituksena on varmistaa jäsenen henkilöllisyys ja tarjoilla jäsenille juuri heitä kiinnostavat edut. Play Club -tili on pakollinen Play Clubiin osallistuvalle. 

 

Jäsenten palkinnot ja edut

Tactic Games Oy ja sen verkkokauppa-asiakkaille tarkoitettu Play Club varaa oikeuden tarjota etuja jäsenilleen jäsentietojen, jäsentoimintaan, ostotoimintaan, jäsenhistoriaan, asuinmaahan ja tuotepreferensseihin perustuen. Nämä edut sisältävät mm.:

 • Erityiset palkinnot ja edut
 • Kaupallisia tarjouksia tai aktiviteettejä

Säännöt ja ehdot liittyen personoituihin tarjouksiin, kuten tarjouksiin liittyvät rajoitukset (aikataulu, saatavuus jne.), kommunikoidaan selkeästi kunkin tarjouksen yhteydessä ja nämä säännöt, ehdot ja rajoitukset saattavat vaihdella tarjouksittain.

Pisteiden kerääminen

Play Clubin jäsenet voivat kerryttää Play Club -tililleen pisteitä ansaitsemalla niitä ostoksista, jäsentoiminnasta tai erityistilanteissa (kuten syntymäpäivä). Jäsen voi käyttää kerryttämiään pisteitä ostoksiinsa Tactic® :in verkkokaupassa (games.tactic.net).

Pisteet tulee kerätä, ansaita ja käyttää Play Club etuohjelman sääntöjen ja ehtojen mukaisesti. Play Club pidättää oikeuden päättää, voiko tietyllä toiminnalla ansaita pisteitä.

Pisteet

Pisteitä kertyy Play Clubin eri tasoilla (hopea, kulta, platina) eri tavoilla. Play Club varaa oikeuden keskeyttää, lopettaa, uudelleen arvioida tai muokata kaikkea tai osaa tästä pistesysteemistä.

Pisteitä pystyy ansaitsemaan ostosten mukaisesti seuraavalla kaavalla:

1 € ostoksia = 1 piste

Palkinnot

Play Club saattaa ajoittain tarjota jäsenilleen etuuksia (Palkinnot) seuraavia vastineita vastaan:

 • Erikseen määrättyä määrää pisteitä vastaan
 • Erikseen määrättyä jäsentoimintaa vastaan

Palkinnot saattavat sisältää tai olla:

 • Alennuksia Tactic® :n verkkokaupasta tuotteita tai erikseen määriteltyä tuoteryhmää ostettaessa
 • Ilmaisia tuotteita esimerkiksi arvonnan voittajille
 • Alennuskuponkeja Tactic® -verkkokaupasta ostettaessa

Play Clubin jäsensivuilla on tietoa jäsenille lunastettavissa olevista palkinnoista ja niiden säännöistä ja ehdoista rajoituksineen.

Palkinnot, tiettyjen aktiviteettien kerryttämien pisteiden määrä ja etuudet päättää Tactic Games Oy. Palkinnot saattavat vaihdella ajoittain sekä niiden lunastusajat ja lunastukseen liittyvät saatavuusehdot tai lunastuskerrat määritellään yksipuolisesti Play Clubin toimesta. Palkintoihin, joihin liittyy saatavuusrajoite, sovellamme ”ensiksi tullut palvellaan ensin” -periaatetta, eli jaamme palkinnot ilmoittautumisjärjestyksessä.

Play Club pidättää oikeuden muuttaa tai evätä saatavilla olevia palkintoja. Play Club saattaa rajoittaa mitä tahansa palkintoa tai sen lunastusta. Palkintojen saatavuus pyritään turvaamaan, mutta poikkeustilanteissa saatavuusongelman tai muun force majeure -tilanteen sattuessa, rajoitamme palkintojen saatavuutta.

Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi. Palkintoja ei voi siirtää, vaihtaa tai myydä.

Play Club varaa oikeuden korvata palkinto vastaavan arvoisella tai suurempiarvoisella palkinnolla, mikäli erikseen määriteltyä palkintoa ei ole enää saatavilla. Markkinoinnissa ja mainonnassa käytettävät kuvat ja niissä olevat palkinnot ovat viitteellisiä. 

Pisteiden ansaitseminen

Play Clubin jäsenet aloittavat pisteiden keräyksen heti, kun heidän jäsenyytensä alkaa. Jokaiselle uudelle jäsenelle annetaan liittymislahjana pisteitä tai alennuskoodi.

Pisteitä voi kerryttää vain henkilökohtaiselle Play Club -tilille seuraavista toimista:

 • Erikseen määritellystä hyväksytystä ostotapahtumasta
 • Jäsenen jäsentoiminnaksi luettavista aktiviteeteista

Pisteet lisätään jäsenen Play club tilille Tactic® :in verkkokaupassa tehdyn ostotapahtuman yhteydessä tai erikseen määritellyn jäsentoiminnan tapahtuessa. Jotta ostotapahtuma kerryttää pisteitä on jäsenen kirjauduttava sisään suorittamaan ostoksen. Vain kirjautuneena tehdyt tilaukset kerryttävät pisteitä.

Erikseen määriteltyjä hyväksyttyjä ostotapahtumia ovat erikseen määriteltyjä tuotteita tai tuoteryhmiä sisältävät ostot

Play Club saattaa tarjota myös muunlaisia tapoja ansaita pisteitä. Näihin saatetaan soveltaa erillisiä sääntöjä ja ehtoja, jotka kerrotaan selkeästi viestinnän yhteydessä liittyen muunlaisiin tapoihin ansaita pisteitä.

Jäsenet saattavat myös pystyä ansaitsemaan pisteitä muilla tavoin. Näistä tavoista viestitään erityisesti ja erikseen jäsenkirjeessä ja online postauksissa ajoittain.

Pisteet eivät ole valideja, ellei niitä ole ansaittu näiden sääntöjen ja ehtojen määrittelemillä tavoilla tai erikseen ja erityisesti laadittujen aktiviteettikohtaisten sääntöjen ja ehtojen määrittelemillä tavoilla.

Bonuspisteet

Play Club saattaa myös harkinnanvaraisesti jakaa palkintopisteitä tietyistä aktiviteeteistä. Bonuspisteisiin liittyvät säännöt ja ehdot sekä rajoitukset viestitään selkeästi aktiviteetin yhteydessä ja/tai jäsensivuilla.

Jäsenkirje

Jäsenet, jotka ovat tilanneet Play Clubin jäsenkirjeen, saavat myös käyttöönsä kuukausittaisen erikoisedun.

Jäsenedut

Play Club saattaa tarjota ajoittain rajoitettuja jäsenetuja, joiden lunastamiseen ei tarvitse käyttää pisteitä. Näiden etujen saatavuus on aina erityisten, erikseen määriteltyjen ja viestittyjen sääntöjen ja ehtojen alaisia ja aina Play Clubin harkinnan varassa.

Etuihin liittyvät veloitukset ja verot

Soveltuvat postitus tai toimitusmaksut eivät kerrytä pisteitä.

Miten pisteet lasketaan?

Pisteitä pystyy ansaitsemaan ostosten mukaisesti seuraavalla kaavalla:

1 € ostoksia = 1 piste

Play Club saattaa antaa pisteitä tästä kaavasta poiketen suuremmalla määrällä riippuen jäsenen jäsentasosta. Yllä mainittu kaava koskee jäsenyyden silver-tasoa. Muiden tasojen pisteytykset päivittyvät tähän dokumenttiin ja jäsensivuille.

Jäsenet voivat kerryttää pisteitä ja ansaita alennuksia, joita voivat käyttää tilatessaan tuotteita Tactic® :n verkkokaupasta (games.tactic.net). Myös muita lunastustapoja saatetaan aika ajoin tarjota jäsenille.

Pisteitä ei voi lunastaa saman tilauksen yhteydessä, jossa ne ansaitaan.

Palautetut tuotteet

Mikäli tuote palautetaan, kaikki tuotteeseen liittyvät pisteet vähennetään jäsenen pistesaldosta. Mahdolliset tuotteen mukana tulleet ilmaislahjat on myös palautettava tuotteen palautuksen yhteydessä.

Mikäli pisteitä on käytetty mahdollisen muun jäsenedun lunastamiseen, palkintoa ei voi palauttaa takaisin, eikä pisteitä voi palauttaa jäsenen pistesaldoon.

Pisteiden vanheneminen ja tilin/jäsenyyden poistaminen

Kaikki pisteet vanhenevat, mikäli jäsen on ollut epäaktiivinen peräkkäisten 24 kuukauden ajan. Aktiviteetiksi lasketaan pisteiden ansaitseminen tai lunastaminen. 24 kuukauden aktiivisuuskausi on rullaava ja alkaa alusta, kun jäsen suorittaa taas aktiviteetin. Pisteiden vanhenemisesta ilmoitetaan jäsenelle 30 päivää ennen pisteiden vanhenemista.

Mikäli Play Club tilisi on ollut epäaktiivinen peräkkäiset 3 vuotta, poistamme tilisi ja jäsenyytesi ja kaikki tiliin/jäsenyyteesi liittyvät henkilötiedot, mikäli emme tarvitse tietoja pidempään esimerkiksi lainsäädännöllisin perustein.

Tili on henkilökohtainen ja pisteitä ei voi Play Clubin toimesta siirtää missään tapauksessa, kuten kuolemantilanteessa tai muussa vastaavassa tilanteessa.

 

Play Clubin muutokset

Miten päivitämme Play Clubin toiminnallisuuksia?

Päivitämme ja kehitämme palveluitamme jatkuvasti. Saatamme lisätä tai poistaa toiminnallisuuksia tai ominaisuuksia. Ajoittain saatamme joutua keskeyttämään palvelun tehdäksemme teknisiä huoltotoimenpiteitä ja päivityksiä.

Miten päivitämme Play Clubin sääntöjä ja ehtoja?

Pidätämme oikeuden muuttaa Play Clubin sääntöjä ja ehtoja mukaan lukien osittain tai kokonaan keskeyttää tai lakkauttaa Play Club, mikäli:

 • meidän pitää tehdä muutoksia lakien noudattamiseksi
 • Play Club ei ole kannattava
 • Play Club todetaan liian työlääksi – teknisistä tai kaupallisista syistä

 

Vastuun rajaus

Play Club tai Tactic Group ei ole vastuussa mistään tappiosta, kustannuksesta (ml. asianajopalkkiot/oikeudenkäyntikulut), vahingosta tai epämukavuudesta pisteiden tai palkintojen käytössä eikä palkintojen vioista tai virheistä, vaikka kyseinen vika tai virhe olisi seurausta Play Clubin tai Tactic Groupin rikkomuksesta tai huolimattomuudesta, paitsi niissä tilanteissa, joissa lainsäädännössä estetään vastuullisuudesta sopimista sopimuksella.

Hävinneitä, varastettuja tai vanhentuneita pisteitä ei palauteta, korvata tai niiden voimassaoloaikaa jatketa.

Play Club ei vastaa mistään tappioista tai vaurioista jäsenyyden irtisanomistilanteessa. Play Club ilmoittaa irtisanomisesta kohtuullisella varoitusajalla.

Pisteet ja palkinnot ovat mitättömiä paikoissa ja tilanteissa, joissa niitä rajoitetaan lainsäädännöllä.

Jäsen vastaa kaikkien kolmansien osapuolten (ml. veroviranomaiset) vaatimuksiin liittyen Play Clubiin, sen pisteisiin, etuihin ja palkintoihin.

Auditointi

Play Club varaa oikeuden auditoida jäsenten tilit milloin tahansa ja ilman erillistä ilmoitusta varmistaakseen tilien ja jäsenyyksien Play Club -sääntöjen ja ehtojenmukaisuuden. Auditoinnin ajan jäsenet eivät välttämättä pysty lunastamaan pisteitään. Play Club varaa oikeuden luovuttaa tietoja auditointiin osallistuville kumppaneille auditoinnin suorittamiseksi.

Tekniset virheet

Play Club ei ota vastuuta teknisistä virhetilanteista. Play club ei ota vastuuta tietokoneisiin, ohjelmointiin tai tulostimiin liittyvistä virheistä. Play Club varaa oikeuden korjata hallussaan olevien teknisten ratkaisujen virheet. Mikäli pisteitä tai palkintoja jaetaan jäsenen tilille vahingossa, Play Club pidättää oikeuden peruuttaa tai poistaa pisteet tai palkinnot.

 Force majeure

Mikäli Play Club on estynyt etuohjelman jatkamisesta force majeure -tilanteen vuoksi, eikä tilannetta olisi voinut estää tai kohtuullisesti ennakoida, on Play Clubilla mahdollisuus lakkauttaa tai keskeyttää etuohjelma osittain tai kokonaan.

 

Irtisanominen ja poisto

Irtisanominen jäsenen aloitteesta

Mikäli haluat irtisanoa jäsenyytesi Play Clubista, poista tilisi Tactic® :n verkkokaupasta (games.tactic.net). Jäsenkirje tulee peruuttaa erikseen painamalla unsubscribe mistä tahansa jäsenviestistä. Voit irtisanoa jäsenyytesi tai peruuttaa jäsenkirjeen milloin vain. Huomioithan, että irtisanoessasi jäsenyytesi pisteesi poistuvat samalla.

Irtisanominen Play Clubin aloitteesta

Mikäli näiden sääntöjen ja ehtojen vastaista toimintaa havaitaan Play Clubin tai Tactic Groupin toimesta, Play Club varaa oikeuden poistaa tai vähentää pisteitä, deaktivoida Play Club -tilejä, Lopettaa Play Club, vetää takaisin pisteitä, etuja ja palkintoja, keskeyttää uusien pisteiden, palkintojen ja etujen kerryttäminen sekä keskeyttää pisteiden palkintojen ja etujen lunastus.

 

Yhteystiedot

Onko sinulla kysyttävää?

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää Play Clubista, ole hyvä ja ole yhteydessä sähköpostitse ositteeseen playclub@tactic.net

Etkö ole vielä jäsen? Liity nyt niin saat 25 pistettä, jotka voit käyttää rahanarvoisiin etuihin verkkokaupassamme!

Play Club - logo