Play Clubin tietosuojakäyntäntö

Mistä tietosuojassa on kyse?

Tässä osiossa voit tutustua paremmin siihen, miten pidämme henkilötietojasi turvassa ja miten huolehdimme niistä käyttäessäsi verkkosivujamme ja jäsenyyteen liittyviä palveluita. Tietosuojakäytännössä kerrotaan myös yksityisyyttäsi koskevista oikeuksista ja miten laki suojelee sinua. Kerromme tässä myös kaikista kanavista, joista keräämme henkilötietojasi – verkkosivustosta, kolmannen osapuolen sosiaalisista verkostoista, tapahtumista jne.

Tämä tietosuojakäytäntö koskee yksinomaan Tactic®: n Play Clubia (myöhemmin Play Club) ja sitä, miten käsittelemme jäsentemme ja uutiskirjeen tilaajiemme henkilötietoja.

Emme jaa henkilötietojasi Tactic Groupin tai sen nimeämien ja vastuuttamien rekisterinpitäjiksi nimettyjen tahojen ulkopuolelle.

Lisätietoja henkilötietojesi keräämisestä, säilyttämisestä ja käytöstä voit aina kysyä lisää sähköpostitse osoitteesta playclub@tactic.net. Voit myös lähettää postia tietosuojavastaavalle osoitteeseen:

Tietosuojavastaava

Tactic Games Oy

Raumanjuovantie 2

28100 Pori

FINLAND

 

Sisällytä yhteydenottoon nimesi ja maasi, johon tiedustelusi liittyy.

 

Kuka on vastuussa henkilötiedoistasi?

Play Club palvelee Tactic Games Oy:tä ja sen tytäryhtiöitä. Voit lukea lisää Tactic Groupista osoitteesta https://www.games.tactic.net.

Tietosuojakäytäntö julkaistaan Tactic Groupin kaikkien yritysten puolesta, ja rekisterinpitäjänä toimii Tactic Games Oy (Tactic Group), joka on vastuussa tiedoista. Joissakin tilanteissa Tactic Group saattaa nimetä paikallisen rekisterinpitäjän maassa, jossa maan kansalaisten tietoja pitää käsitellä paikallisesti. Tässä tietosuojakäytännössä ”me” viittaa myös Tactic Groupiin.

Tactic Groupin tietosuojavastaava vastaa tähän tietosuojakäytäntöön liittyvien kysymysten valvomisesta.

 

Tietosuojaan liittyvät oikeutesi

Rekisteröitynä henkilönä sinulla on seuraavat oikeudet hallussamme oleviin henkilötietoihisi:

 

Oikeus saada pääsy henkilötietoihisi. Sinulla on oikeus saada pääsy hallussamme oleviin henkilötietoihisi. Oikeuttasi pääsyyn saatetaan kuitenkin rajoittaa lainsäädännöllä, muiden henkilöiden yksityisyyden suojaamisella tai Tactic Groupin liiketoimintakäytäntöjen, tietotaidon ja liikesalaisuuksien perusteella.

Oikeus pyytää korjaamaan virheelliset tai puutteelliset tiedot. Jos hallussamme olevat, sinua koskevat tiedot ovat virheellisiä tai puutteellisia, sinulla on oikeus pyytää korjaamaan tiedot lainsäädännöstä aiheutuvin rajoituksin.

Oikeus pyytää poistamaan tiedot. Sinulla on oikeus pyytää poistamaan tiedot, kun:

  • henkilötietoja ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty tai joita varten niitä on muutoin käsitelty
  • perut suostumuksesi tietojesi käsittelyyn, eikä käsittelylle ole enää muuta oikeutettua syytä
  • vastustat tietojesi käsittelyä, eikä käsittelylle ole perusteltua syytä
  • tietojesi käsittely on lainvastaista.

Huomaa, että tietyissä tilanteissa saatamme olla lakisääteisten tai sopimusvelvoitteidemme täyttämiseksi velvollisia säilyttämään joitakin henkilötietojasi sen jälkeen, kun olet pyytänyt niiden poistamista.

Oikeus pyytää rajoittamaan henkilötietojen käsittelyä. Jos kiistät rekisteröimiemme tietojen oikeellisuuden tai käsittelyn laillisuuden tai jos olet vastustanut tietojen käsittelyä vastustamisoikeutesi perusteella, voit pyytää meitä rajoittamaan näiden tietojen käsittelyä. Tilanteessa arvioimme syrjäyttävätkö oikeutetut etumme sinun etusi. Tactic Group saattaa rajoituksesta huolimatta käsitellä tietojasi muilla tavoin, jos se on tarpeen oikeusvaateen täytäntöönpanemiseksi tai suostumukseesi liittyvältä ajalta kerättyjen tietojen käsittelemiseksi.

Oikeus vastustaa oikeutettuun etuumme perustuvaa käsittelyä. Voit aina vastustaa oikeutettuun etuumme perustuvaa henkilötietojesi käsittelyä. Suoritamme tilanteessa oikeutetun edun tasapainotustestin ja harkitsemme, tuemmeko vastalausettasi.

Oikeus tietojen saantiin. Sinulla on oikeus saada meille antamasi henkilötiedot koneellisesti luettavassa muodossa. Tämä oikeus koskee vain henkilötietoja, joita käsitellään automatisoiduilla menetelmillä ja suostumuksen perusteella tai sopimuksen täyttämiseksi.

Muut oikeudet. Sinulla on oikeus tehdä valitus Suomen tietosuojavirastolle, jos olet tyytymätön tapaan, jolla käsittelemme henkilötietojasi.

 

Päivitykset tietosuojakäytäntöön

Jos muutamme tapaa, jolla käsittelemme henkilötietojasi, päivitämme tätä tietosuojakäytäntöä. Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia menetelmiimme ja tähän tietosuojakäytäntöön milloin tahansa, joten käy aika ajoin tarkistamassa, onko tietosuojakäytäntöömme tehty päivityksiä tai muutoksia.

 

 

Etkö ole vielä jäsen? Liity nyt niin saat 25 pistettä, jotka voit käyttää rahanarvoisiin etuihin verkkokaupassamme!

Play Club - logo