Collecta – ”Eläinten maailma pienoiskoossa” leikkijöille ja keräilijöille.

Tervetuloa Collecta:n luonnollisten eläinfiguurien kiehtovaan maailmaan.

Collecta on yksi maailman suurimmista lelueläinten valmistajista. Collecta-lelut ovat korkealaatuisia niin luonnonmukaisen muotoilun kuin yksityiskohtaisen teksturoinnin ansiosta. Kaikki Collecta-figuurit ovat käsinmaalattuja.

Nämä lelut soveltuvat täydellisesti lasten leikkeihin ja keräilyyn, mutta myös koulutustarkoituksiin; kuten tietoisuuden lisäämiseksi uhanalaisista lajeista sekä ympäristönsuojelusta. Luonnon ja eläinkunnan tuntemus on eduksi niin kullekin eläinlajille kuin meille ihmisillekin.

Me Tacticilla tuomme nyt nämä upeat Collecta-eläinfiguurit kaikkien eläinten ja leikin ystävien ulottuville Suomessa.

Tutustu Collecta-leluvalikoimaamme ja löydä omat suosikkieläimesi:

Esihistoriallinen maailma

Collecta:n esihistorialliset eläinfiguurit luodaan asiantuntijoiden avulla, uusimmat tieteelliset löydöt huomioiden. Edistääkseen koulutusta leikin kautta, Collecta tuottaa suosituimpien ja tunnetuimpien dinosaurusten lisäksi leluja hieman vähemmän tunnetuista lajeista. Tuotannon jokaista vaihetta valvoo paleontologinen asiantuntija. Näin varmistetaan, että lelut ovat tieteellisesti tarkkoja ja soveltuvat yhtä hyvin malliksi opetuskäyttöön kuin luovaan leikkiinkin.

Hevostilalla

Collecta on yhteistyössä tunnetun yhdysvaltalaisen hevosalan asiantuntijan kanssa luonut mitä hienoimpia leluhevosia. Hevosveistäjä Deborah McDermott on tunnettu siitä, että hän pystyy vangitsemaan tarkasti hevosten anatomian ja rodun ominaisuudet. Hänen iloiset hevosensa ovat täynnä ilmeikkyyttä ja elämää!

Villieläimiä

Asiantuntijoiden suunnittelema Collecta:n villieläinmallisto jäljittelee tarkasti oikeita villieläimiä. Ne osallistuvat mielellään mukaan oikeaa luontoa jäljittelevään, mutta silti mielikuvitukselliseen leikkiin. Eläimet ovat niin todenmukaisia, että ne soveltuvat täydellisesti myös biologian tunneille. Villieläinlajeja on valikoitu mukaan myös maantieteellisen aluejaon perusteella. Sen vuoksi niitä voi käyttää erilaisten luonnonympäristöjen kuvaamiseen esimerkiksi pienoismalleissa tai valokuvissa.

Maatilan aika

Maatilaelämä on hauskaa! Katso mitä eläimiä voit löytää tilalta ja sen ympäristöstä. Siat, koirat, karitsat, lehmät…ne kaikki näyttävät niin todellisilta, eikö vain. Nämä figuurit kutsuvat lapsia tutustumaan maatilan elämään leikkimällä ja oppimaan samalla uutta.

Tervetuloa Collecta-lelujen luonnonmukaiseen miniatyyrimaailmaan!

Ajankohtaista

BRUDER on yritys, joka uskoo onnen levittämiseen lelujen kautta!

BRUDER on yritys, joka uskoo onnen levittämiseen lelujen kautta! Heidän maailmanlaajuisesti tunnettu tuotenimensä on saanut lapset hymyilemään useiden vuosien ajan. Mikä tekee BRUDERista erityisen? BRUDER keskittyy valmistamaan leluja, jotka eivät tarjoa vain hauskoja hetkiä leikeissä, vaan myös turvallisia sellaisia.

Read More »

Suomen suurin lelujen ja pelien valmistaja Tactic Games ostaa Plaston

Suomalaisen leluteollisuuden vankka perinne saa jatkoa, kun porilainen lautapeleistä, ulkopeleistä ja leluista tunnettu Tactic Games ilmoitti tänään ostavansa 70-vuotiaan Ahvenanmaalla sijaitsevan AB Plasto Oy:n. Yrityskauppa tulee yhdistämään kaksi perinteikästä lelualan toimijaa, joiden syvällä suomalaisessa arvomaailmassa olevat juuret lujittavat entisestään kotimaisen lelutuotannon tulevaisuutta.

Read More »