Bruder Dodge Ram 2500 poliisiauto, vene ja kaksi hahmoa

Bruder

116,29 

Alin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 116,29 

Play Club -jäsenenä ansaitset tästäkin tuotteesta 117 Pistettä! Rekisteröidy Play Clubiin tai kirjaudu jäsensivuille kerätäksesi pisteitä.

BRUDER-poliisia vahvistetaan ja toiminta-alue laajenee vesille. Jotta tulevaisuudessa voisi toimia missä tahansa vedessä, BRUDER-hätäpalveluihin lisätään 4×4 poliisin lava-auto veneellä ja hätäsukeltajalla. Huoltoauto perustuu tunnettuun RAM 2500 -muistiin ja katolle asennettuun valo- ja äänimoduuliin. Aivan kuten todellisessa, lelussa on neljän oven miehistöohjaamo. Kaikki ovet avautuvat neljälle bworld-hahmolle. Tässä mittakaavassa 1:16 olevassa mallissa on jousitus molemmilla akseleilla ajomukavuuden ja off-road-ominaisuuksien tarjoamiseksi. Tässä yhteydessä etuakselia voidaan ohjata mukana tulevalla ohjauspyörän jatkeella. Takaluukku avautuu kuljettamaan sitä leikin aikana. Ohjauskonsolilla varustettu poliisivene on ohjattavuuden ja monipuolisuuden ansiosta tärkeä apu poliisin arjessa ja tarjoaa tilaa jopa kolmelle bworld-hahmolle. BRUDER-poliisivene on tietysti kelluva ja varustettu yleisvalolla, jotta lapset voivat esittää tehtäviä mahdollisimman lähellä todellisuutta. Kaksi bworld-hahmoa täydentää tämän kattavan sarjan. Kun poliisin tehtävänä on ohjata poliisiajoneuvoa ja venettä, täysin varustettu poliisisukeltaja huolehtii toiminnasta vedessä. Leikin täydennyksenä ja laajennuksena bworld-poliisiasema (tuotenro 62732) sopii täydellisesti tähän uuteen hätäpalveluajoneuvoon.

Ikä 4+
Tuotetunnus (SKU): BR2507 EAN: 4001702025076 Lelut - Bruder

Verkkokauppatilausten toimituskulu on 6,90€, mutta tilatessasi yli 40€:lla, tarjoamme sinulle ilmaisen toimituksen!

Varastomme pakkaa ja lähettää tilauksesi mahdollisimman pian. Kaikki tilaukset lähetämme viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

Tilauksesi sinulle kuljettaa Posti.