Gamestorm Crime Scene Luxor 1932 englanninkielinen lautapeli

Englanninkielinen. This product is in English. Arvoituksellinen henkirikos pyramidien maassa. Vastustamaton voima vetää sinua puoleensa. Pystytkö sinä ratkaisemaan tapauksen ja kukistamaan kirouksen? Tehtäväsi on löytää nuori arkeologi, mutta perillä sinua odottaakin hänen ruumiinsa. Etsit johtolankoja ja seuraat hänen jälkiään Niiliä pitkin. Mutta miksi Anubis on jatkuvasti mielessäsi?

22,49 

Alin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 22,49 

Play Club -jäsenenä ansaitset tästäkin tuotteesta 23 Pistettä! Rekisteröidy Play Clubiin tai kirjaudu jäsensivuille kerätäksesi pisteitä.

Englanninkielinen. This product is in English. Kerää yhteen todisteet ja ratkaiset tehtävät, samalla kun vakuuttava tarina ja mukaansatempaavat kuvitukset houkuttelevat sinua eteenpäin rikospaikalla. Etsi johtolangat ja ratkaise rikos päättelemällä.

Crime Scene sisältää runsaasti haastavia pulmia ratkaistaviksi, ja jännittävä tarina vie sinut askel askeleelta lähemmäs ratkaisua. Jokaisessa pelissä on ainutlaatuinen tarina, jonka on kirjoittanut suomalainen kirjailija Arttu Tuominen.

Gamestorm Studio on innovatiivinen lautapelistudio, joka tuo markkinoille uusia mielenkiintoisia ja jännittäviä kokemuksia lautapelien uskomattomassa maailmassa. Pelejä kehittäessä huomiota kiinnitetään erityisesti hauskaan, mutta haastetta pelkäämättömään pelikokemukseen. Kiehtovat ja mukaansatempaavat tarinat ovat Gamestorm Studion erikoisalaa. Pelien parissa ratkot rikoksia, pelastat joukkueesi räjähtävältä avaruusalukselta, valloitat Skotlannin karut ylämaat tai kilpailet koiravaljakon kanssa jäätävällä pohjoisnavalla. Valitse seikkailusi ja anna tarinan viedä!

Tämä tuote on valmistettu Suomen Porissa, Tactic Gamesin omalla vastuullisella tehtaalla. Oma tuotantomme takaa materiaalien jäljitettävyyden, ja meille myönnettiin FSC-sertifikaatti vuonna 2021. Me myös tarkkailemme hiilijalanjälkeämme huolellisesti. Ostamalla kotimaista tuet samalla kotimaisen työn jatkuvuutta.

Ikä 18+
Pelaajia 1+
Kesto 120+
Vaikeusaste 6
Taito 1
Tuotetunnus (SKU): 59351 EAN: 6416739593517 Games in English

Verkkokauppatilausten toimituskulu on 6,90€, mutta tilatessasi yli 40€:lla, tarjoamme sinulle ilmaisen toimituksen!

Varastomme pakkaa ja lähettää tilauksesi mahdollisimman pian. Kaikki tilaukset lähetämme viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

Tilauksesi sinulle kuljettaa Posti.