Gamestorm 15 Minutes to Self-Destruct englanninkielinen lautapeli

Englanninkielinen. This product is in English. Älä hukkaa sekuntiakaan! SS Nebula on palaamassa maahan kaukaisessa galaksissa suoritetun tehtävän jälkeen. Miehistön jäsenet ovat ehtineet vetäytyä lepokapseleihin, kun alukseen osuu yhtäkkiä asteroidi. Törmäys vahingoittaa aluksen keskustietokonetta vakavasti ja käynnistää itsetuhosekvenssin. Miehistöllä on 15 minuuttia aikaa käynnistää kaikki kytkimet ja aktivoida pakokapseli, ennen kuin alus räjähtää!

34,09 

Alin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 34,09 

Englanninkielinen. This product is in English. Asteroidi on osunut avaruusalukseen ja vaurioittanut sen tietokonejärjestelmää. Sinulla on 15 minuuttia aikaa kääntää kaikki kytkimet päälle ja aktivoida pakokapseli ennen kuin alus räjähtää! Tee yhteistyötä muiden pelaajien kanssa jännittävässä ja vauhdikkaassa kisassa aikaa vastaan.

Gamestorm Studio on innovatiivinen lautapelistudio, joka tuo markkinoille uusia mielenkiintoisia ja jännittäviä kokemuksia lautapelien uskomattomassa maailmassa. Pelejä kehittäessä huomiota kiinnitetään erityisesti hauskaan, mutta haastetta pelkäämättömään pelikokemukseen. Kiehtovat ja mukaansatempaavat tarinat ovat Gamestorm Studion erikoisalaa. Pelien parissa ratkot rikoksia, pelastat joukkueesi räjähtävältä avaruusalukselta, valloitat Skotlannin karut ylämaat tai kilpailet koiravaljakon kanssa jäätävällä pohjoisnavalla. Valitse seikkailusi ja anna tarinan viedä!

Tämä tuote on valmistettu Suomen Porissa, Tactic Gamesin omalla vastuullisella tehtaalla. Oma tuotantomme takaa materiaalien jäljitettävyyden, ja meille myönnettiin FSC-sertifikaatti vuonna 2021. Me myös tarkkailemme hiilijalanjälkeämme huolellisesti. Ostamalla kotimaista tuet samalla kotimaisen työn jatkuvuutta.

Ikä 8+
Pelaajia 2-4
Kesto 15+
Vaikeusaste 5
Taito 2
Tuotetunnus (SKU): 56727 EAN: 6416739567273 Games in English , ,